comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Devler peşinde!

29 Nisan 2013, Pazartesi 11:46

Galatasaray hariç '3 büyükler', Bucaspor'un milli stoperi Efe Özarslan'ın peşinde.

Cevdet Ünivar

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor\'un listesinde yer alana genç oyuncu için büyük kapışma bekleniyor.

Salih Uçan\'ı Fenerbahçe\'ye verdikten sonra adeta tüm oyuncuları takip edilen PTT 1. Lig ekibi Bucaspor\'un bu sefer ilgi çeken oyuncusu, 22 yaşındaki Efe Özarslan oldu.

STOPER AMA 5 GOLÜ VAR!
6 defa U21 Milli takım forması giyen 1.95 boyundaki Efe bu sezon Bucaspor formasıyla müthiş bir çıkış gösterdi.Genç oyuncu özellikle ileri çıkıp takımına kazandırdığı gollerle hocası Sait Karafırtınalar\'ın jokeri oldu.Tam 5 gol atan Efe,stil olarak da eski Fenerbahçeli Lugano\'ya benzetiliyor.

1.LİG\'DE MİSYONUMU TAMAMLADIM!
Salih Uçan ile Fenerbahçe\'ye gidinceye kadar iki sezon oda arkadaşlığı yaptığını,onun başarıları ve dikkat çeken futbolu ile mutlu olduklarını söyleyen Efe;\"Kendime koyduğum hedefleri bu ligde yakaladım.Artık çıtayı yükseltmenin zamanı geldi.Kulübüme gelen teklifleri duyuyorum ama ben milli takımlarda kalıcı olmak ve performansımı artık Süper Lig\'de sergilemek istiyorum.Fenerbahçe,Beşiktaş ve Trabzonspor üçü de büyük camialar.Bana kim kucak açarsa orada yükselmek önceliğim.Tercih noktasında ayrıcalığım yok.\"

TÜM MAÇLARINDA FORMA GİYDİ!
Genç stoper tam bir istikrar abidesi. Geçen haftaki Samsunspor maçındaki kart cezası haricinde takımının son iki sezonda tüm maçlarında forma giydi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!