comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Orman, Yönetim Kurulu'nu topluyor!

29 Nisan 2013, Pazartesi 09:01

Beşiktaş'ın cumartesi akşamı Süper Lig'in 31. haftasında oynadığı ve 2-0 kazandığı Orduspor maçı sonrası İnönü Stadı'nın numaralı tribününde yaşanan kavganın yankıları sürüyor.

İlk olarak taraftarlar arasında çıkan kavgaya protokol tribününden inen ve elinden cop bulunan bir şahsın müdahalesi olayı farklı bir boyuta taşımıştı. Emniyet güçleri tarafından gözaltına alınıp ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan bu kişinin protokol tribününe nasıl girdiği, maçı yönetim kurulu üyelerinin arasında nasıl izlediği ve kavgaya karıştıktan sonra protokol tribününe geri dönerek stattan nasıl ayrıldığı sorularının cevabı tam olarak bulamadı.

Milliyet\'in haberine göre; Bu kişinin Beşiktaş yönetim kurulu üyesi olan bir yönetici ile yakınlığı olduğu da iddia edilirken, emniyetten konu ile ilgili resmi açıklama henüz yapılmadı.

ORMAN, YÖNETİM KURULU İLE TOPLANTI YAPACAK
Öte yandan Umre ziyareti nedeniyle dün akşam İnönü Stadı'nda olmayan Başkan Fikret Orman'ın yaşanan olay sonrası büyük bir kızgınlık ve üzüntü yaşadığı öğrenildi.

Olaya tanık olan yönetim kurulu üyelerinden telefonla bilgi alan Orman'ın yarın sabah erken saatlerde İstanbul'a döneceği ve daha sonra yönetim kurulu üyeleri ile toplantı yapacağı öğrenildi.

Toplantının oldukça sert geçmesi beklenirken Orman'ın yaşanan olayda ihmali olduğunu tespit edeceği yönetim kurulu üyelerinin istifasını istemesi tahmin ediliyor. Yarın yapılacak toplantı sonrası yönetim kurulunda istifa yaşanması olası gözükürken, Orman'ın yaşanan olayla ilgili açıklaması merakla bekleniyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!