comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Kolot: 'Acilen istifa şart...'

28 Nisan 2013, Pazar 13:50

Beşiktaş eski yöneticisi Celal Kolot, İnönü Stadı'nda yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Eski Beşiktaş yöneticisi Celal Kolot, Orduspor maçında yaşanan olayları Karakartal.com'a değerlendirdi. Kolot, numaralı tribünde yaşanan olaylarla bağlantısı olan bir yönetici olduğu taktirde istifanın şart olduğunu belirtirken Fikret Orman yönetiminin çatırdığını da sözlerine ekledi.

İşte Kolot'un gündem belirleyecek açıklamaları...
'İSTİFA ŞART'

Emniyete intikal etmiş bir olay var. Şu an taraftara saldıran kişilerin kimler için bu işi yaptığı net değil. Ancak eğer yönetimden birinin korumaları ise bu kişiler, kesin olarak o yöneticinin istifasını vermesi lazım. Beşiktaş bu değil.

'YÖNETİM ÇATIRDIYOR'

Adnan Dalgakıran'ın istifasının ardından Levent Erdoğan da istifa edeceğine dair açıklamalar yaptı. Yönetimden ben 5-6 istifa daha bekliyorum. Keşke Levent Erdoğan bunları 5-6 ay önce söyleseydi. Ben yanlış bir şey gördüğüm an yönetici iken bir ay sonra konuştum.Yeni yönetimde olmadığını anlayınca konuşmaya başladı.

'UĞRAŞTIĞIMIZ ŞEYLERE BAK'

Beşiktaş'ın şu an Şampiyonlar Ligi için şansı var. Futbol dışında her şeyi konuşuyoruz. Uğraştığımız şeylere bakın. Üzülmemek mümkün değil.

'TÜZÜK FİKRET ORMAN YÖNETİMİNİ BAĞLAMIYOR'

Tüzük hazırlıyorlar ancak bu Tüzük 2016 yılından sonra geçerli olacak. Mantıksızlık var burada. Hiçbir işe yaramayacak çünkü bu tüzük Fikret Orman yönetimini etkilemiyor. Mutlaka 5 Mayıs'ta herkesin kongrede olması lazım.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!