comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ta ortalık fena karıştı!

27 Nisan 2013, Cumartesi 10:51

Beşiktaş'ta Muhammet Demirci'nin sözleşme yenilenmesi sırasında yaşanan olaylar, yapılacak yeni genel kurul öncesi ortalığı karıştırdı.

Beşiktaş'ta yaklaşan tüzük kongresi ve ardından yapılacak seçimli genel kurul öncesinde bazı isimlerin yönetim dışında kalacak olması, siyah-beyazlılarda dengeleri altüst etti.

Yönetim içinde “Gidecekler-kalacaklar” bölünmesi yaşanırken, yaşanan kaostan dolayı Başkan Fikret Orman'ın da zor durumda kaldığı belirtildi.Siyah-beyazlıların patronu Orman, umre nedeniyle Türkiye'de bulunmazken, önce Adnan Dalgakıran, faydalı olamadığını gerekçe göstererek sessiz şekilde istifasını sundu.

Muhammed Demirci'nin sözleşme yenilemesi ise yaşanan olaylara tuz biber ekti. Yönetici Seyit Ateş'in, “Yıllık 350 bin liraya anlaşmıştım, 600 bin liraya imza attılar” diyerek Futbol Komitesi'ni suçlaması üzerine, ağır bir açıklama yapıldı, “Seyit Ateş'in beyanlarıyla ilgili, Muhammed Demirci'nin transferinde şahit olarak gösterilen komite üyemiz Sayın Ahmet Kavalcı ile Demirci ailesi, Ateş'in iddialarının doğru olmadığını yinelemiştir” ifadesi kullanıldı.

"MEYDAN BOŞ DEĞİL"

1.5 yıl önce tanınmayan adamların şimdi Beşiktaş üzerinden medyatik olduğunu dile getiren Ateş ise bjk.fm'e yaptığı konuşmada, “Şimdi Beşiktaş'ın sahibi gibi davranan bu adamlar, el mi yaman bey mi yaman görecekler. Meydan boş değil. Bu arkadaşlara tavsiye ediyorum beni mahkemeye versinler. Yapacağım açıklamalarla Beşiktaş gündemi 4-5 ay sallanacak” dedi.

Bunun yanında dün yazılı bir açıklama yapan Asbaşkan Levent Erdoğan'ın sözleri de yönetim içindeki ikiliğin bir özeti gibiydi. “Borçları kapadık” açıklaması yapan siyah-beyazlı yönetimin aksine, kulübün çoğu borcunun henüz ödenmediğini belirten Erdoğan, kendi ağzından yazılan “Beşiktaş'ın borcu yoktur” sözleri konusunda şunları söyledi:

“Gelinen noktada birtakım ödemeler yapılsa da, borçların çoğu henüz ödenememiş ve ileriye dönük vadelerle ertelenmiştir. Benim ifademmiş gibi yazılan ve maksatlı olduğunu düşündüğüm bu tarz haberlerle ne yapılmak istediğinin farkındayım. Beşiktaş'ın ileriye dönük vadelerle ertelediği borçları ödenmiş ve tamamen ortadan kaldırmış gibi göstermek, Beşiktaş'a yapılacak en büyük haksızlıktır.”


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!