comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Kartal'da hedef Engin!

27 Nisan 2013, Cumartesi 10:16

Beşiktaş bir yandan teknik adam belirsizliğini çözmenin uğraşını verirken diğer yandan da transfere odaklanmış durumda.

Özellikle yurt içi transferde yaşanacak gecikmeden endişe eden siyah-beyazlı kurmaylar tanınmış isimler için nabız yokluyor. Bu çerçevede futbol komitesinin temasa geçtiği son isim Engin Baytar oldu. Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonu bitecek 29 yaşındaki futbolcu şans bulamadığı sarı-kırmızılılardan ayrılmak istiyor. Tecrübeli oyuncunun peşinde eski takımı Trabzonspor da bulunuyor ancak Engin, kendisiyle çok önceden temasa geçen Beşiktaşlı yetkililerle büyük oranda anlaştı.

SEZER ÖZTÜRK'ÜN ALTERNATİFİ
Bonservisi elinde, yerli ve kaliteli bir orta saha oyuncusu arayan Beşiktaş, daha önce Sezer Öztürk ile temastaydı. Ancak Fenerbahçe'nin Sezer'i bırakmaya yanaşmaması üzerine rotayı Engin Baytar'a çevirdi. Bu transferde ise son sözü başkan Fikret Orman söyleyecek. Yetenekleri kadar hırçın hareketleri ile tanınan Engin, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçında hakem Cüneyt Çakır'a saldırmış ve 11 maç ceza almıştı. Fikret Orman, bu oyuncunun transferine izin verirse Engin Baytar seneye siyah-beyazlı formayı giyecek.

BU SEZON 11 MAÇTA OYNADI
Aldığı ağır ceza nedeniyle bu sezon sadece 11 maçta oynayabilen (7 lig, 1 Ş.Ligi, 2 kupa, 1 Süper Kupa) Engin Baytar gol ya da asist üretemedi. Baytar, geçen sezon ise ligde 27 kez giydiği Galatasaray forması ile 2 gol 7 asist üretti ve yaşanan şampiyonlukta pay sahibi oldu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!