comScore

Beşiktaş Beşiktaş

''Medyaya değil yüzüme konuş!

27 Nisan 2013, Cumartesi 09:00

Tecrübeli çalıştırıcının kendisini basın önünde eleştirmesine bozulan genç yıldız "Hocam yüzüme ne istiyorsan söyle ama gazetecilere konuşarak beni kamuoyunun önüne atma" dedi. İşte bu sözler sonrası Samet Hoca, Oğuzhan'a sırt çevirdi.

Yaşanan '1 günlük izin krizi' nedeniyle Manuel Fernandes ile arasındaki bağlar kopan Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, bir süredir takımın diğer oyun kurucusu Oğuzhan Özyakup'un da adeta yüzüne bile bakmıyor. Sebebi ise Oğuzhan'ın kendisine sitem etmesi.

Tecrübeli hocanın kendisini medya üzerinden eleştirmesine bozulan genç futbolcu, hocasıyla yaptığı bire bir görüşmede \"Hocam lütfen bir hatam varsa yüzüme istediğini söyle. Ama gazetecilere konuşarak beni kamuoyunun önüne atma\" dedi ve bu sözler nedeniyle Aybaba 20 yaşındaki futbolcuya adeta sırt çevirdi.

Milliyet\'in haberine göre; Hollanda!\'nın AZ Alkmaar takımının altyapısında yetişen, 15 yaşında Arsenal'e transfer olan ve sezon başında da Beşiktaş'a gelen Oğuzhan, hazırlık döneminde sergilediği performansla dikkat çekmesine karşın, bu sezon ancak 8. haftadaki Trabzon maçında ilk 11'de görev alabildi. O maçta sergilediği futbolla Samet Aybaba'nın gözüne giren 'Ozzie' sezonun ilk devresini 2 gol ve 3 asistle bitirirken, Ordu maçında da galibiyeti getiren golü kaydetti.

İSTİKRAR SAĞLAYAMADI
Otoritelere göre Beşiktaş'ın oyununda büyük önemi bulunan Oğuzhan, buna karşın Aybaba'nın zaman zaman orta sahada çift ön libero tercih etmesi nedeniyle istikrarlı bir ilk 11 oyuncusu olamadı. Beşiktaş'ın 2 hafta önce Medical Park Antalya ile oynadığı maçta oyuna sonradan girip 1-0'lık galibiyeti getiren golün asistini yapan Oğuzhan'ın, bu maçtan sonra verdiği bir röportajda \"Esasında Trabzon maçında ilk 11'e yerleşmemin ardından üst üste 11 maç yenilmemiştik. İyi gidiyorduk. Ama bazen hocamız iki defansif orta saha tercih ediyor\" demesi, Samet Aybaba'ya bir eleştiri olarak yorumlanmıştı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!