comScore

Beşiktaş Beşiktaş

İkisinin de derdi birbirinden farklı!

27 Nisan 2013, Cumartesi 04:34

GÜNÜN MAÇI | Spor Toto Süper Lig'de 31. hafta mücadelesinde Beşiktaş, İnönü Stadı'nda Orduspor'u konuk edecek.

Spor Toto Süper Lig'de 31. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile Orduspor karşı karşıya gelecek. BJK İnönü Stadı'nda oynanacak olan bu zorlu mücadelede Fırat Aydınus düdük çalacak. Aydınus'un yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak.

Saat 20:00'de başlayacak ve Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak mücadeleyi

Akhisar Belediyespor karşısında aldığı 4-1'lik ağır yenilgiyle matematiksel olarak şampiyonluk olasılığı kalmayan Beşiktaş, kalan 4 haftada, yeni sezonda Avrupa kupalarına katılma mücadelesi verecek.

Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren ve ligde tutunmaya çalışan Orduspor, deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçını kazanarak hem üç puan, hem de yeni teknik direktörü Cevat Güler ile bu sezon ilk deplasman galibiyetini almak istiyor.

22. RANDEVU

Beşiktaş ile Orduspor, ligde cumartesi günü 22'nci kez birbirlerine rakip olacak. İki takım arasında geride kalan 21 maçtan 12'sini Beşiktaş, 6'sını Orduspor kazandı, taraflar 3 maçta da eşitliği bozamadı.

Beşiktaş'ın toplam 31 golüne, Orduspor 18 golle cevap verdi. Sezonun ilk yarısında Ordu'da yapılan müsabakada Beşiktaş 2-1 galip geldi.

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ
Cenk Gönen
Roberto Hilbert
Tomas Sivok
Julien Escude
Emre Özkan
Veli Kavlak
Manuel Fernandes
Oğuzhan Özyakup
Mamadou Niang
Olcay Şahan
Mustafa Pektemek

ORDUSPOR
Saso Fornezzi
Ayila Yussuf
Ferhat Çökmüş
Agustin Iniguez
Miguel Garcia
David Barral
Şamil Cinaz
Ali Çamdalı
Nizamettin Çalışkan
Anıl Taşdemir
Bogdan Stancu

HAKEM: Fırat Aydınus
SAAT: 20:00
STAT: BJK İnönü Stadı
YAYIN: Lig TV

İNÖNÜ STADI'NDA SON 2 MAÇ

Beşiktaş, sezon sonunda yıkılarak yeniden yapılması planlanan BJK İnönü Stadı'nda sondan bir önceki maçını Orduspor ile oynayacak. Siyah-beyazlılar, tarihi stada 33. haftadaki Gençlerbirliği maçıyla veda edecek.

ORDUSPOR DEPLASMANDA KAYIP

Orduspor, Süper Lig'de deplasmanda oynadığı son 20 maçı da kazanamadı.

Ligde rakip sahadaki son galibiyetini geçen sezonun 23. haftasında, 29 Ocak 2012 tarihinde Eskişehirspor'u 1-0 yenerek elde eden mor-beyazlı ekip, 5'i geçen sezona, 15'i de bu sezona ait son 20 dış saha maçında 11 kez yenildi, 9 kez berabere kaldı, 3 puanı bir arada göremedi.

4 SAKAT, 3 CEZALI

Beşiktaş'ta, sakat ve kart cezalısı toplam 7 futbolcu Orduspor'a karşı oynayamayacak.

Siyah-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Hugo Almeida, İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı ve Uğur Boral ile kırmızı kart cezalısı Gökhan Süzen, sarı kart cezalıları Ersan Adem Gülüm ve Necip Uysal, takımdaki yerlerini alamayacak.

5 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

Beşiktaş'ta, Orduspor maçı öncesi 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sezon başından bu yana üçer sarı kartları bulunan Fernandes, Holosko ve Emre Özkan ile yedişer sarı kartı olan Veli Kavlak ve Oğuzhan Özyakup, Orduspor karşısındaki mücadelede kart gördükleri takdirde cezalı duruma düşecek ve 32. haftadaki Eskişehirspor maçında forma giyemeyecek.

ORDUSPOR'DA 3 EKSİK

Konuk ekipte Orduspor'da sakatlığı bulunan Müslüm Yelken ile kadro dışı kalan Yiğit Gökoğlan ve İbrahim Kaş, bu zorlu mücadelede forma giyemeyecek olan isimler arasında yer alıyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!