comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş yöneticisinden bomba sözler!

26 Nisan 2013, Cuma 10:46

Beşiktaş Yöneticisi Seyit Ateş, siyah beyazlıların genç oyuncusu Muhammed Demirci'nin yenilenen sözleşmesi hakkındaçarpıcı açıklamalarda bulundu.

Futbol Komitesinin Muhammed Demirci\'nin sözleşmesinde yanlış hamle yaptıktıklarını vurgulayan Ateş, \"Muhammed Demirci\'nin sözleşme bedeli 600.000 TL olunca Beşiktaşlı taraftarlar benim tarafımdan Muhammed\'e torpil yapıldığını düşündü. Ben de bu konudan dolayı inanılmaz rahatsız oldum. Muhammed\'in 600.000 TL alması beni çok ilgilendirmiyor. Muhammed\'in sözleşme yenilemesi ile ilgili kendisi ile Sivas deplasmanına giderken Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı\'dan izin alarak bir görüşme gerçekleştirdim. Kendisine \"Beşiktaş, senin ile sözleşme yenilemek istiyor. Ancak sen Beşiktaş Kulübü\'ne şu ana kadar hiçbir şey vermedin. O yüzden senin önceliğin para olmamalı. Performansın yükselince Necip Uysal\'a uygulanan sözleşme sana da uygulanır. Sen performansını yükselt\" dedim. O da bana \"tamam\" dedi. Beşiktaş\'tan bu sezon 300.000 TL alıyorsun, önümüzdeki sezon için 350.000 TL (3 yıl), maç başına da 10.000 TL alırsın dedim. O da bunu kabul etti. Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı da bu konuşmalara şahit olmuştur. Daha sonra arkadaşlar bizi devre dışı bırakmak, bizi kıskanmak ya da meseleyi paylaşmamak adınaMuhammed ile sözleşme yaparken bana bilgi vermediler. Ben Muhammed\'i 350.000 TL\'ye ikna etmiştim. Daha sonra 3 yıl için 600.000 TL\'ye imza atıldı. Bu da beni rahatsız ediyor. Muhammed\'in ne kadar alacağından çok kamuoyunda benim tarafımdan bir torpil yapılma izlenimi olmasından dolayı oldukça rahatsızım.\" dedi.

- YANLIŞ TRANSFERLER YAPTIK -
Transfer politikasında yanlış işler yaptıklarını dile getiren Ateş; \"Transfer politikasında ve sözleşmelerde yanlışlıklar yaptık.Başarı oranımız az. Bunu her seferinde içeride dile getirdim. Ancak şimdi bazı şeyleri söylemek gerekiyor. Geçen sezon transferlerde başarısız olduk. Bu sezon için yoğurdu üfleyerek yememiz lazım. Artık kamuoyunda Beşiktaş\'ın imajını daha iyi temsil edecek futbolcular transfer etmeliyiz. Yıldızlar almalıyız. Bunlar benim iç dünyamda bana rahatsızlık verdi ama dışarıya yansıyan bir durum olmadığı için konuşmadım. Fakat Muhammed\'in sözleşmesinde oluşturulan bu fazla miktar taraftar hafızasında benim ile ilgili kötü bir imaj yarattığı için rahatsızlığımı ifade ediyorum\" diyerek sözlerini tamamladı.

HABER1903

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!