comScore

Beşiktaş Beşiktaş

İbrahim Toraman'dan büyük 'FEDA'karlık

26 Nisan 2013, Cuma 10:20

Beşiktaş'ın tecrübeli kaptanı İbrahim Toraman, yeni sözleşme görüşmelerinde yaptığı fedakarlık takdir topladı.

Beşiktaş sadece bugünü değil, geleceği de düşünüyor. Yönetim, Teknik Direktör Samet Aybaba'nın geleceğinin kamuoyunda tartışıldığı dönemde transfer harekâtında hız kesmiyor.

Önceliği sezon sonunda sözleşmesi bitecek futbolculara veren futbol komitesi, 3 yıllığına anlaştığı Veli Kavlak ve Muhammed Demirci'nin ardından kaptan İbrahim Toraman'la da masaya oturdu.

Çarşamba günü başarılı bir menisküs ameliyatı geçiren deneyimli oyuncunun görüşmedeki fedakâr tavırları yüzleri güldürdü. 31 Mayıs'ta bitecek kontratında, yeni süreç için ciddi şekilde indirime gitmesi beklenen 31 yaşındaki ünlü kramponun, 3 sene daha Siyah-Beyazlı formayı giymesi bekleniyor. Mevcut mukavelesi gereği 2010-11'de 2 milyon, 2011-12'de 1,8 milyon, 2012-2013'te 1,850 milyon TL garanti ücret alan İbrahim Toraman, sabit maaşını düşürmeyi kabul etti.

Kendisine yakışanın, özveride bulunmak olduğunu vurgulayan tecrübeli isim, “Beni bugünlere Beşiktaş getirdi. Kaptan olarak para konuşmak bana yakışmaz. Büyüklerimin en uygun şartları sağlayacağından şüphem yok.” ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!