comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ın yeni sezon hedefleri!

25 Nisan 2013, Perşembe 10:01

Sezon başında yaşanan mali krizi atlatan Beşiktaş, yeni sezonda daha güçlü bir takım kurmak için çalışmalara başladı.

Borç yapılandırması ve sermaye artırımı ile sezon başında yaşanan mali krizi atlatan Beşiktaş yazı oldukça hareketli geçirecek. Yönetime girecek yeni üyelerin de katkısıyla siyah-beyazlılar yaklaşık 30 milyon dolarlık bir bütçe ile transfer pazarına girecek. Gelecek sezon için ilk 11'de oynayabilecek beş ya da altı transfer yapacak Kartal, gelecek oyuncuların da mevkilerini belirledi.

İLK 11′DE OYNAYACAK TRANSFERLER YAPILACAK
AMK\'nın haberine göre; Beşiktaş, başta kaleci olmak üzere, sağ bek, stoper, ön libero, ‘10 numara' olarak tabir edilen ofansif orta saha ve santrfor transferleri yapılacak. Özellikle 10 numara bölgesi için dünya çapında bir isim düşünen siyah-beyazlı kurmaylar bu yıldızı sır gibi saklıyor. Kaleye düşünülen iki isim Trabzonsporlu Tolga Zengin ve Standart Liege'li Sinan Bolat. Hilbert'ten boşalacak sağ bek içinse en büyük aday Gaziantepsporlu eski ‘Kartal' Serdar Kurtuluş.

KERİM MÜMKÜN, BONY ZOR

Flaş isimlerin başında ise Kerim Frei geliyor. Galatasaray'ın da ilgilendiği Fulham'ın 1993 doğumlu kanat oyuncusuna futbol izleme komitesinin ‘Mutlaka alınmalı' raporu verdiği öğrenildi. Beşiktaş, 3 kez Ay-Yıldızlı formayı giyen gurbetçi futbolcuda şartlarını zorlayacak. İlgilenilen bir diğer isim ise Vitesse'nin gol manikası Bony Wilfried. 33 maçta 36 golü atan 24 yaşındaki futbolcu ‘alınacaklar' listesinin en üstünde ancak bu transferin gerçekleşmesi çok zor gözüküyor. Çünkü, sezon başında çok daha ucuzken ret yiyen golcü oyuncu için Premier Lig ekiplerinin 10 milyonlarca pounddan başlayan teklifler yaptığı ifade ediliyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!