comScore

Beşiktaş Beşiktaş

"Ayrımcılık yapamam"

25 Nisan 2013, Perşembe 08:31

Milli maç arası hocasından 1 gün fazla izin istese de "Ayrıcalık yapamam" yanıtını alan Portekizli yakın çevresine "Artık onun dediğini yaparsam yüzüme tükürün. Aybaba benim için bitti" dedi.

Beşiktaş\'ta son 1 aydır açık bir şekilde görülen teknik direktör Samet Aybaba-Manuel Fernandes krizinin perde arkasında yaşanan olay ortaya çıktı. Lafı hiç uzatmadan ikili arasında bağları kopartan gelişmeyi hemen anlatalım.

Milliyet\'in haberine göre; A Milli Takım'ın 22 Mart'ta Andorra, 26 Mart'ta ise Macaristan ile oynadığı maçlar öncesinde Samet Aybaba futbolcularına izin verdi. Fernandes ise Aybaba ile bir görüşme yapıp, \"Ailemi uzun süredir göremedim. Ülkeme gideceğim. Bu yüzden 1 gün fazla izin istiyorum\" dedi. Ancak tecrübeli hoca ise takımın lideri yaptığı Portekizli yıldıza \"Ben kimseye ayrıcalık yapamam. Bu yüzden sana 1 gün fazla izin veremem\" yanıtını verdi.

İşte bu isteğine olumsuz yanıt alması Fernandes'i oldukça sinirlendirdi ve Samet Aybaba ile arasında tüm köprüleri attı. Hatta Aybaba'ya olan kızgınlığını yakın çevresine döken Fernandes, \"Samet Aybaba benim için artık bitti. Bundan sonra onun bir dediğini daha yaparsam benim yüzüme tükürün. Bir gün onun da bana işi düşecek ve kozlarımızı o gün paylaşacağız\" dedi.

GOLE BİLE SEVİNMEMİŞTİ!
Hatıtlanacağı gibi Manuel Fernandes, Aybaba'nın takıma verdiği iznin bitmesinin ardından çıktığı idmanlarda küskün tavırlarıyla dikkat çekmiş, 110. yıl kutlamalarının öncesinde yapılan çalışmada idmanı terk ederken, ayrıca stattaki kutlamalara da katılmamıştı.27 yaşındaki top cambazı bu tatsız olayın hemen sonrasında çıkılan ilk maçta, yani Mersin İdmanyurdu deplasmanında attığı gole ve yaptığı asiste de sevinmemesi gündeme oturmuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!