comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaşlı oyuncunun anısına park!

24 Nisan 2013, Çarşamba 16:01

Ataşehir Belediyesi, 2011'de trafik kazasında yaşamını yitiren Beşiktaş A2 Takımı futbolcusu Emre İncemollaoğlu'nun adını, Aşık Veysel Mahallesi'nde hizmete açılan yeni bir parka verdi.

Parkın açılışına Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları İlhami Yılmaz, Abdullah Der, Hüseyin Hışman, İsmail Kabakçı, Zülfiye Çam, Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Kıran, Beşiktaş Futbol Takımı Antrenörü Recep Çetin, siyah-beyazlı futbolcularından Necip Uysal, Cenk Gönen, Emre Özkan ile Beşiktaş A2 Takımı oyuncuları, Emre İncemollaoğlu\'nun ailesi ve yakınları katıldı.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Der, açılışta yaptığı konuşmada Emre\'nin ismini yaşatmak için bu parka verdiklerini söyledi.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Kıran ise Emre\'yi genç yaşta kaybettiklerini ifade ederek, \"Allah rahmet eylesin. Emre\'nin ismi artık bu parkta yaşayacak. Bu duyarlı davranışı nedeniyle Ataşehir Belediyesi\'ne teşekkür ediyoruz\" diye konuştu.

Beşiktaşlı futbolcu Emre Özkan ise altyapıda Emre İncemollaoğlu ile çok yakın arkadaş olduklarını belirterek, \"Emre benim kardeşim gibiydi. Altyapıda çok zaman geçirdik. Bugün parka adına verdiler, çok mutluyuz\" şeklinde konuştu.

23 yaşındayken, 24 Nisan 2011\'de Balıkesir\'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Emre İncemollaoğlu\'nun babası Rıza ve ablası Ebru İncemollaoğlu da Ataşehir Belediyesi\'ne teşekkür etti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!