comScore

Beşiktaş Beşiktaş

"Mevcut yapı içinde başarılı olamam"

24 Nisan 2013, Çarşamba 14:46

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden Adnan Dalgakıran, önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden Adnan Dalgakıran, TRT Spor\'da yayınlanan \'Futbol Keyfi\' programında önemli açıklamalarda bulundu.

\"Fayda sağlayamadığım koltuğu fazla işgal etmeme gerek yok\"
Beşiktaş'ta kimseyle bir sorunu olmadığını dile getiren Dalgakıran \"Spor kulüpleri bir çok yönetim alanlarında daha zorlu, daha yorucu, çok daha profesyonel yönetilmesi gereken yerlerdir. Ben Beşiktaş Kulübü\'nde çok fazla başarılı olduğumu düşünmüyorum. Beşiktaş\'ın geniş bir taban hareketine ihtiyacı vardır. Benim Beşiktaş\'ta kimseyle bir sorunumyok, sadece görevimi iyi şekilde yapamadığımı düşündüm. Fayda sağlayamadığım koltuğu fazla işgal etmeme gerek yok diye düşündüm\" ifadelerini kullandı

\"Bataklıktaki sorunu çözemezseniz yukarıdaki sorunları çözmeniz yetmez\"
Beşiktaş Yönetim Kurlu üyelerinin işlerinin çok zor olduğunu söyleyen Adnan Dalgakıran \"Arkadaşlarımın şuan ki görevleri gerçekten çok zor. Beşiktaş\'ın genel kurul yapısında gerçekten çok ciddi sorunlar var. Şu anki genel kurul yapısının değişmesi gerek. Beşiktaş\'ın ana problemi alttan geliyor. Beşiktaş\'ın vizyonu tabandan değişmesi gerekli. Bataklıktaki sorunu çözemezseniz yukarıdaki sorunları çözmeniz yetmez. Beşiktaş\'ta kim ne iş yapıyorsa herkes bunun hesabını verebilmeli, şeffaf bir sistem oturtulması gerekir\" dedi.

\"Gerçek başarı isteniyorsa radikal kararlar alınmalı\"
Üyelik aidatları ile ilgili yaşanan sıkıntılara da değinen Dalgakıran \"Beşiktaş su anda üyelik aidatlarını düşürerek, geniş bir tabana yayılması gerekir. Biliyorum bunlar çok radikal kararlar fakat benim inancım budur. Gerçekten kalıcı başarılar alınması gerekiyorsa bu radikal kararların bir an önce alınması gerekir. Biz bu zamana kadar her şeye tepeden baktık bundan sonra alınacak kararlarla başarıların kalıcı olması adına herkes elini taşın altına koyması ve kimin üzerine görev düşüyorsa bunu en etkili şekildeyapması gerekiyor\" diye konuştu.

\"Mevcut yapı içinde kulübe faydalı olmam mümkün değil\"
Kendisini Beşiktaş\'ın bir oyuncusu gibi gördüğünü ve böyle olmaya devam edeceğini kaydeden Adnan Dalgakıran, \"İnşallah Beşiktaş başarılı olur. Mevcut yapı içinde, benim kafamdakileri oluşturmam, kulübe faydalı olmam mümkün değil. Herkesin bir yoğurt yeme şekli vardır. Ben yönetimdeki arkadaşlarıma bundan sonrası için başarılar diliyorum\" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!