comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Fernandes ne olacak?

24 Nisan 2013, Çarşamba 11:35

Beşiktaş'ta son günlerde en çok tartışılan isimlerinde biri olan Manuel Fernandes ile ilgili son günlerde kulüpten yapılan açıklamalar da ayrılıklar göze çarpıyor.

Son günlerde hakkında Beşiktaş'tan ayrılacağına dair iddialar çıkan Portekizli futbolcu ManuelFernandes ile ilgili Ahmet Nur Çebi, Tamer Kıran ve son olarak Samet Aybaba'dan gelen açıklamalar oyuncunun durumuyla ilgili spekülasyonları da beraberinde getirdi.

İlk olarak 2 gün öncesinde kulübün en yetkili ikinci ismi olan Ahmet Nur Çebi, "Manuel Fernandes bizim sert delikanlı oğlumuz. Onu öyle kabul ettik. Geldiği günden bu yana duruşu ve karakteri hiç değişmedi. Takımdaki tüm oyuncular onu seviyorlar. Kendine has özellikleri olan bir oyuncu. İnsan evladından vazgeçer mi?' açıklaması ile yönetimin tavrını net olarak ortaya koyarken yönetim içindeki bir diğer isim Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran'da yaptığı açıklamada; 'Sağlık problemi haricinde Fernandes'in büyük bir problemi yoktur. Akhisar maçından önce yapılan son 2 antrenmana katılamadı. Bu yüzden hocamızın Akhisar karşılaşmasında ona forma vermemesi normal." sözleriyle bir anlamda oyuncu ile ilgili çıkan iddiaları yalanlamış oldu.

AYBABA ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERDİ

Portekizli yıldız ile ilgili son açıklama ise teknik direktör Samet Aybaba'dan geldi. Tecrübeli çalıştırıcı, "Fernandes sakatlığı nedeniyle antrenmana çıkmadı. Bugün de MR'a gidecek. Kendisi ile ilgili bir problemimiz yok. Fernandes'i bu takımda lider yapan benim. Her konuda da yardımcı olan benim. Eğer kendisinin bir sorunu varsa kendi sorunudur. Benimle veya takımla ilgili bir sorunu yok. Her takımın kendine göre seyehat ve kamp sistemi vardır. Teknik direktörlerin raporu doğrultusunda programlar hazırlanır ve hep birlikte gideriz. Kampa o geldi bu gelmek istemedi diye bir şey olmaz. Bu Beşiktaş takımı ve herkes kurallara uymak zorundadır. Kampa gitmek istemeyen de oturur konuşur; derdi varsa söyler. Fernandes ile böyle bir durum yaşamadık. Zaten Fernandes kamp yapmak istemiyorsa, kamp yapmayan takıma gitmesi gerekir. Böyle bir durum da yok." diyerek hem oyuncusuna mesaj gönderdi hem de Fernandes ile arasında problem yaşandığına dair çıkan haberlerin asılsız olduğunu ifade etti.

YÖNETİM 'KAL' DİYOR AMA...

Yönetim ve teknik heyetten Fernandes ile ilgili bu tip bir açıklama gelirken yurtdışından da farklı bilgiler geliyor. Tecrübeli oyuncunun Beşiktaş ile yolları ayırmak istediği öğrenilirken oyuncu ile ilgili İngiltere'den gelen haberler başta Tottenham olmak üzere West Ham ve son olarak Norwich City'nin de yıldız futbolcuyu yakın takibe aldığı yönünde.



 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!