comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş antrenmanına ziyaret!

23 Nisan 2013, Salı 14:16

Beşiktaş, Süper Lig'in 31. haftasında 27 Nisan Cumartesi günü sahasında Orduspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri\'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, kondisyon ağırlıklı çalışan siyah-beyazlılar, son bölümde dar alanda çift kale maç yaptı.

Antrenmana sakatlıkları nedeniyle tedavilerine devam edilen Fernandes, İsmail Köybaşı, Uğur Boral, İbrahim Toraman ve Almeida katılmadı. Sakatlığı bulunan Necip Uysal da takımdan ayrı koştu. Dünkü antrenmanda salonda çalışan Oğuzhan Özyakup ise antrenmanın tamamına katıldı.

Sağ diz menüsküsünde yırtık bulunan İbrahim Toraman\'ın yarın Acıbadem Fulya Hastanesi\'nde ameliyat edileceği bildirildi.

Antrenman öncesinde Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman\'ın futbolcularla bir toplantı yaptığı öğrenildi.

-Çocuk konuklar
Siyah-beyazlı ekibin çalışmasını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Çekmeköy İlköğretim Okulu ile Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü\'nün \"Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı\" çerçevesinde gelen Taksim İlköğretim Okulu öğrencileri de izledi. Antrenman sonrasında çocuklar, teknik ekibe ve futbolculara çiçek verdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Aybaba, tesislerde bulunan torunu Dila\'yı antrenman sırasında kucağına alıp sevdi.

Siyah-beyazlı takım, Orduspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı çalışmayla devam edecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!