comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Gökhan Süzen destek istedi!

23 Nisan 2013, Salı 12:01

Beşiktaş'a geldiği günden itibaren olay adam olarak gündeme getirilen Gökhan Süzen, sessizliğini bozdu.

İşte Gökhan Süzen\'in HABER1903\'e yaptığı çarpıcı açıklamalar:

-BEŞİKTAŞ BENİM AİLEM VE AİLEMDEN DESTEK İSTİYORUM-
Psikolojik olarak zor günler geçirdiğini dile getiren Gökhan Süzen; \"Beşiktaş Kulübü\'ne severek ve isteyerek geldim. Buraya gelirken de birçok şeyi arkamda bırakarak ve yolunda gideceğini düşünerek hareket ettim. Fakat geldiğim günden bu yana benim adıma olumlu giden olayların yanı sıra olumsuz giden şeyler de var. Basında sürekli benim adıma olumsuz haberler çıkıyor. Bunların birçoğu benden habersiz gelişen olaylar. Ancak bunların hepsinin düzeleceğini düşünüyorum. Takım içerisinde uyum yaşamam benim için zor oldu. Beşiktaşlı olduğum için Beşiktaş taraftarını çok iyi anlayabiliyorum. Onların desteğini her zaman arkamda hissetmek istiyorum. Beşiktaşlı taraftarlar ve camiam benim ailem. Psikolojik olarak zor günler geçiriyorum ve ailemden destek istiyorum. Performans olarak kendi performansımın olduğunu düşünmüyorum. Bir çok şeyi düzeltmek için antrenmanlarda çok çalışıyorum. Şu an 4 maç kaldı. Elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Her zaman bu armaya ve formaya layık olmak için gayret gösteriyorum. Birçok şeyden de yılmayacağım.\" dedi.

-KIRMIZI KARTA TEPKİ VERMESEYDİM ANORMAL BİR DURUM OLURDU-
Bundan sonra öfke kontrolünü daha iyi yapacağını ifade eden Süzen; \"Benim sinirim hiçbir zaman taraftara ya da hocamıza olmadı. Ben her zaman istediklerimi yapamadığım için kendime kızıyorum. Suları tekmelediğim karşılaşmalarda tamamı kendim ile alakalı bir durumdu. Böylesine önemli bir karşılaşmada daha iyi oynamam gerekiyordu. Son yaşanan olayda da yediğim kırmızı karttan dolayı çok sinirlenmiştim. Çünkü mağlup durumdaydık ve gole ihtiyacımız varken takımımı yalnız bıraktım. O yüzden kendime çok sinirlendim. Yediğim kırmızı karttan sonra tepki vermeseydim benim için anormal bir durum olurdu. Beşiktaş taraftarının benden beklentisinin de farkındayım. Bundan sonra öfke kontrolünü daha iyi yapacağım. Bu davranışlarımı kendimde eksik olarak görüyorum\" diye konuştu.

-O DA HATASINI KABUL ETTİ-
Manuel Fernandes ile yaşadığı olaya da değinen Gökhan Süzen; \"Fernandes ile yaşadığımız olaydan sonra o da hatasını kabul etti. O günden sonra aramızda hiçbir sıkıntı olmadı. Hatta takım olgusu içerisinde gol sevinçlerinde, bana faul yapıldığında her zaman gelip beni yerden kaldıran ilk eli o uzattı. Onun bunları yapması onun karakterini ortaya koyuyor. Fernandes\'in kötü biri olduğunu asla düşünmüyorum ve kendisini çok seviyorum\" dedi.

-ONLARIN BEKLENTİLERİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIM-
Son olarak Beşiktaşlı taraftarların beklentilerini boşa çıkarmayacağını belirten Süzen; \"Ben futbolculuğumda merdivenleri teker teker çıktım. Her futbolcunun da iniş ve çıkışları oluyor. Ben de şu an kendi performansımı yakalamaya çalışıyorum. Belki son maçta kart görmeseydim farklı şeyler konuşabilirdik. Bundan sonra benim için daha farklı olacak. Beşiktaş taraftarından her zaman destek bekliyorum. Onların beklentilerini boşa çıkarmayacağım yönünde söz veriyorum\" diyerek sözlerini tamamladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!