comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Ahmet Nur Çebi başkanlığa aday mı?

23 Nisan 2013, Salı 12:01

"Beşiktaş başkanı olmak istiyor" iddialarına Ahmet Nur Çebi'den yanıt geldi. Yönetim Kurulu üyesi "Böyle bir şey söz konusu değil" dedi. "Samet Aybaba ayrılacak" söylentilerine de "Görevinin başında. Gündemimizde hoca konusu yok" yanıtını verdi.

Beşiktaş kulislerinde 2.başkan Ahmet Nur Çebi\'nin başkan adayı olacağı yönünde iddialar ortaya atıldı. Çebi, BUGÜN Gazetesi\'nden Özgür Sancar\'a konuyla ilgili açıklamalar yaptı.

İddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getiren Ahmet Nur Çebi, \"Başkanlığımla ilgili böyle bir düşüncem yok\" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Aybaba\'nın yerine yabancı bir teknik direktör gelecek mi?\" yönündeki soruya ise 2. Başkan, \"Samet Aybaba görevinin başında. Yönetimin gündeminde hoca konusu yok\" şeklinde cevap verdi.

Erdoğan da tepki gösterdi
Akhisar mağlubiyetinden sonra, \"Takımda ne futbol ne taktik var. Böyle bir rezalet yok\" dediği; \"Hoca istifa etmeli mi?\" sorusuna ise \"Kendisi bilir\" şeklinde yanıt verdiği iddia edilmişti.

Beşiktaş\'ta özellikte son iki haftadır Samet Aybaba\'nın geleceği tartışılırken, Siyah-Beyazlı kulübün asbaşkanı Levent Erdoğan bu konuda son derece çarpıcı bir iddiayı dile getirdi.

Erdoğan, \"Beşiktaş\'a teknik direktör olmak isteyen bazı kişiler. Bu kışkırtmayı yapıyor. Antalyaspor maçı daha başlamadan, hocayı, futbolcuyu ıslıklayanlar, Beşiktaş\'a ihanet etmiştir. Beşiktaş\'ı şampiyonluktan alıkoymak istemektedirler. Zaten Beşiktaşlı değiller\" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!