comScore

Beşiktaş Beşiktaş

"Fernandes sert delikanlı oğlumuz"

23 Nisan 2013, Salı 10:04

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Samet Aybaba ve Portekizli futbolcu Manuel Fernandes hakkında konuştu.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Samet Aybaba ve Portekizli yıldız Manuel Fernandes hakkında açıklama yaptı.

Aybaba'ya önümüzdeki sezonlarda daha başarılı olacağını söyleyen Çebi, Fernandes için ise "İnsan evladından vazgeçer mi?" dedi.

İşte Ahmet Nur Çebi'nin Hürriyet Gazetesi'ne yaptığı açıklamalar...

"Samet Aybaba göreve geldiğinden beri neler çektiğini biz çok iyi biliyoruz. Bu nedenle Beşiktaş taraftarları ondan helallik almalı. Yaşadıklarını başkanım Fikret Orman ve yönetim kurulu çok iyi bilir.

Rakiplerimizde teknik adamlık yapan Mehmet Özdilek, Rıza Çalımbay, Ziya Doğan ve tüm diğer eski Beşiktaşlı futbolcular alkışlanmalı. Ama Beşiktaş'ın teknik direktörü de yuhalanmamalı. Samet Aybaba futbolda gençlik hareketinin önderidir. Önümüzdeki sezonlarda daha başarılı bir grafik çizeceğimize inanıyorum.

İnönü Stadındaki olayda Aybaba'nın kızının hiçbir suçu yok. Locada bulunan insanlar da değerli. Ama bu kadar büyütülmemeliydi.

Başkanlığa itmek istiyorlar

Futbolcular ile Samet Aybaba arasında gerginlik yaşandığına dair haberleri okuyunca soluğu Ümraniye tesislerinde alıyorum. Orada teknik direktörümüz ile futbolcuları, sarmaş dolaş görüyorum.

Fikret Orman Başkan'la çok iyi çalışıyoruz. Bazı kesimler beni başkan adayı olarak itmeye çalışıyorlar. Farkındayım. Ancak başkanımızı incitecek bir şey yapmam. Her zaman desteklerim.

Tüzükten anlamam ama başkanların kısa süreli görevde kalmasından yanaydım. Bu da yeni tüzüğe konuldu.

Delikanlı Fernandes

Manuel Fernandes bizim sert delikanlı oğlumuz. Onu öyle kabul ettik. Geldiği günden bu yana duruşu ve karakteri hiç değişmedi. Takımdaki tüm oyuncular onu seviyorlar. Kendine has özellikleri olan bir oyuncu. İnsan evladından vazgeçer mi?"

CANLI YAYINDA FERNANDES TARTIŞMASI