comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Aybaba'nın kızına şişe atıldı mı?

22 Nisan 2013, Pazartesi 18:01

Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba'nın kızı Gülşen Aybaba'ya 'şişe atılması' olayında ilginç ayrıntılar ortaya çıktı. Emniyet'in yaptığı incelemelerde Aybaba'ya şişe atılmadığı, hakaret edildiği tespit edildi.

Beşiktaş\'ın Medical Park Antalyaspor ile oynadığı maçta Samet Aybaba\'nın kızı Gülşen Aybaba\'ya şişe atıldığı iddia edilmiş ve Gülşen Aybaba ve Samet Aybaba davacı olmuştu. Bunun üzerine harekete geçen emniyet güçleri yaptıkları araştırmada ilginç detaylara ulaştı.

Maçı 22 nolu locadan takip eden Gülşen Aybaba\'ya 23 nolu locadan (air alfaya ait) hakaret edildiği tespit edildi ama kesinlikle atılan bir şişenin olmadığı da belirlendi.. 23 nolu locada bulunan 10 kişiden 2\'si hakaret ettiği için 6222 sayılı kanundan 1 yıl spor sahalarına giriş yasağı alırken, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

GÜLŞEN AYBABA BİZİ TAHRİK ETTİ
23 nolu locada bulunan bir kişi verdiği ifade de \' Gülşen Aybaba bizi tahrik etti. Onun Samet Aybaba\'nın kızı olduğunu bilmiyorduk. Güvenlik görevlilerinden öğrendik. Bize ağıza alınmayacak hakaretler etti\' derken, savcılık Güşen Aybaba hakkında bir işlem başlatmadı.

Uğur Asarlı / aksam.com.tr

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!