comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Almeida, F.Bahçe için bu sözleri söyledi!

22 Nisan 2013, Pazartesi 16:07

Beşiktaş'ın Portekizli golcüsü Hugo Almeida, ülkesinin takımlarından Benfica'nın Fenerbahçe ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi yarı final maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışında ağır darbe almasının ardından gözler UEFA Avrupa Ligi'nde Benfica ile oynanacak yarı final karşılaşmasına çevrilirken, Portekiz'de de zorlu mücadele mercek altına alındı.

Portekiz'de yayın yapan Antena 1 televizyonu, Fenerbahçe'nin Benfica ile oynayacağı karşılaşma öncesinde Beşiktaş'ta forma giyen Hugo Almeida'nın görüşlerine başvurdu. Almeida, Fenerbahçe'nin ligde Gençlerbirliği'ne kaybetmesinin ardından sarı-lacivertlilerin, tamamen UEFA'ya önem verdiğini belirterek, "Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde finale kalabilmek adına tüm gücüyle her şeyini sahada verecektir" dedi.

Benfica'nın işinin zor olduğunu dile getiren Hugo Almeida, "Onlar adına kolay bir maç olmayacak. Benfica karşısında süper motive olmuş, iyi bir takım bulacak. İyi bir maç olacak. Ancak Benfica da güçlü bir takım" diye konuştu.

Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki atmosferle ilgili de konuşan Almeida, "Fazlasıyla heyecanlı bir ortam olacağından şüphem yok. Kendi sahasında oynaması Fenerbahçe için önemli bir koz olacak. Sahalarından gol yemeden iyi bir maç çıkarmak için uğraşacaklar" ifadelerini kullandı.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!