comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Keşke Eriksson gelseydi!

22 Nisan 2013, Pazartesi 11:17

Oğuzhan'ı Beşiktaş'a kazandıran İbrahim Altınsay kendisinden habersiz İsveçli teknik adamla anlaşılınca istifa etti; Samet Aybaba gelince ise “Keşke itiraz etmeseydim” dedi.

Beşiktaş camiasının gölgede kalmış ancak saygı duyulan isimlerinin başında gelen İbrahim Altınsay, siyah-beyazlı takım çöküşü yaşarken yeniden hatırlandı. Geçtiğimiz günlerde “İbrahim ağabeye (Altınsay) gelirse kollarımız açık” diyerek çağrıda bulunan Fikret Orman'ın, tecrübeli futbol adamını yeni oluşturacağı yönetime almak için her şeyi yapacağı belirtiliyor. Ancak Altınsay'ın kendisini istifaya götüren süreci unutup unutmadığı merak konusu.

SOUTHGATE'İ GETİRECEKTİ
AMK\'nın haberine göre; Oğuzhan Özyakup'u Beşiktaş'a armağan eden İbrahim Altınsay, sezon başındaki hoca arayışlarında başrolü oynar. Öyle ki Almanya'da Ralf Rangnick'i ikna edemeyen Altınsay, İngiltere'ye gider ve genç ve potansiyelli Garreth Southgate'le anlaşır. Altınsay, İngiliz patentli bir transfer paketini de ‘müstakbel' hocayla birlikte oluşturur. Ancak İstanbul'da yaşananlar çok farklıdır. Futbol komitesi başkanı Tamer Kıran'ın tercihleri doğrultusunda yola çıkan Beşiktaş Yönetimi, Sven Goran Eriksson'la anlaşma sağlamıştır.
YAĞMURDAN KAÇARKEN
Yurt dışındaki Altınsay haberleri duyar, ancak yönetimden kimse Eriksson'la anlaşıldığını doğrulamaz. İstanbul'a ayak basınca gerçeği öğrenen İbrahim Altınsay, yönetici arkadaşlarına, “Madem çıtayı bu kadar aşağı koyduk, ben yokum. Bu anlayışla başarının geleceğine inanmıyorum” der. Nitekim, Altınsay'ın istekleri doğrultusunda Eriksson'la anlaşma sağlanamaz, rota Samet Aybaba'ya çevrilir. Ancak o günlerde Altınsay'ın, yönetimin Aybaba kararına yorumu bugünleri özetler niteliktedir: Keşke Eriksson gelseydi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!