comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ta problem çocuk 2: Gökhan Süzen!

22 Nisan 2013, Pazartesi 09:05

Beşiktaş'ın devre arasında İstanbul Büyükşehir Belediye'den kadrosuna kattığı Gökhan Süzen, Manuel Fernandes ile birlikte siyaz-beyazlılarda problemleri ile gündeme gelen isimlerin arasında...

@media print{.linkz01 {display:none;} .hbrheadlinenew{display:none;} .hbrtitlenew{display:none;}}

Ligde ilk yarının tamamlanmasının ardından sol bek pozisyonundaki sıkıntıları gidermek için İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan transfer edilen Gökhan Süzen Beşiktaş'ta futbolundan çok problemleriyle geliyor.

Karakartal.com'un servis ettiği haberde, son olarak siyah-beyazlıların Akhisar Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldiği mücadelede kırmızı kart görerek oyun dışı kalan genç futbolcunun Beşiktaş'taki kısa döneminde vukuuatları şu şekilde;

DAKİKA BİR GOL BİR: FERNANDES İLE KAVGA

Ligin ikinci yarısındaki Galatasaray maçı öncesinde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta yeni transfer Gökhan Süzen takımın yıldızı Manuel Fernandes ile tartıştı. İkili arasındaki gerginlik yumruklaşmaya kadar giderken kaptan İbrahim Toraman kavgayı zorlukla ayırdı.




AYBABA'YA TEPKİ GÖSTERDİ

Beşiktaş'ın evinde Fenerbahçe'yi 3-2 yendiği mücadelede Samet Aybaba tarafından oyundan alınan Gökhan Süzen yedek kulübesine giderken su şişelerine tekme attı. Genç futbolcu daha sonra Samet Aybaba'dan özür diledi.

AKHİSAR MAÇINDA OLANLAR OLDU

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda 4-1 kaybettiğimiz Akhisar Belediyespor maçında Gekas ile girdiği pozisyon sonucunda oyundan atılan Gökhan Süzen maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu'na saha içinde tepki gösterdi. Genç futbolcunun soyunma odası koridorlarında da agresif tutumunu sergilediği iddia edilirken TFF'nin Gökhan Süzen'e ceza vereceği gelen bilgiler arasında.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!