comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Gökhan'a duble ceza!

22 Nisan 2013, Pazartesi 08:45

Beşiktaş'a geldiği günden beri kendini bir türlü gösteremeyen Gökhan Süzen, hem Akhisar Belediye maçında kırmızı kart, hem de koridorlarda yaptıkları nedeniyle cezalandırılacak.

Gekas'ı düşürerek kırmızı kart gören ve bu nedenle kendisine kızarak önce yayıncı kuruluşun spotlarını, sonra kapıları tekmeleyen siyah-beyazlı oyuncunun bütün şiddet içeren hareketlerinin temsilci raporlarına yazdığı ortaya çıktı. Geçmiş dönemde Manuel Fernandes'e de koridorlarda kapıları tekmelediği için ceza veren PFDK'nın, bu oyuncuya ekstra ceza verip vermeyeceği ise raporların incelenmesi sonrasında netlik kazanacak. Beşiktaş Yönetimi'nin de Gökhan Süzen'e kırmızı karttan dolayı ceza verebileceği bildirildi. Futbol Komitesi'nin raporunu bekleyecek olan yönetimin, genç oyuncuya para cezası verebileceği hatta sezon sonunda sözleşmesinin bile feshedilmesinin gündeme getirilebileceği iddia edildi.

İstanbul'da protesto
Milliyet\'in haberine göre; İzmir'den önceki gece geç saatlerde dönen Beşiktaş kafilesine, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda toplanan taraftarlar tepki gösterdi. Yaklaşık 20 kişilik bir taraftar grubunun küfürlü tepkilere hedef olan siyah - beyazlı futbolcuların ağzını bıçak açmazken, Manuel Fernandes takım otobüsünden ayrı olarak kendi özel aracıyla evinin yolunu tuttu. Portekizli oyuncu kendisini görüntülemeye çalışan basın mensuplarına tepki gösterirken, arabasının kapısını açarak bir kameramanı iteklediği öğrenildi. Öte yandansiyah - beyazlı futbolcular Samet Aybaba'nın talimatıyla geceyi tesislerde geçirerek sabah idmana çıktığı bildirildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!