comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Samet Aybaba'nın kızına şişe fırlattılar!

15 Nisan 2013, Pazartesi 23:25

Beşiktaş'ın Medical Park Antalyaspor ile İnönü Stadı'nda oynadığı maçta siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Samet Aybaba'nın kızı Gülşen Aybaba adeta ölümden döndü!

Lig TV'nin haberine göre; Aybaba'nın kızı Gülşen Aybaba, mücadeleyi İnönü Stadı'ndaki locadan takip ediyordu. Maçın ilerleyen dakikalarında Gülşen Aybaba'nın karşılaşmayı takip ettiği locanın yanındaki locadan Samet Aybaba'ya ağır şekilde küfürler edildi. Bu duruma tahammül edemeyen Gülşen Aybaba, stattaki güvenlik personelini çağırarak, yan locadan babasına küfredenlerin uyarılmasını istedi. Güvenlik görevlileri yan locaya geçerek Samet Aybaba'ya küfreden gruba,yan locada Aybaba'nın kızı Gülşen Aybaba'nın olduğunu ve küfretmemeleri gerektiğini söyledi. Bu duruma daha da sinirlenen grup, bu kez Samet Aybaba'ya ve kızı Gülşen Aybaba'ya sinkaflı küfürler etmeye başladı. 
 
Görgü tanıklarının ifadesine göre, Samet Aybaba'nın kızına şişe atıldı. Şişenin Gülşen Aybaba'ya isabet etmediği açıklandı.

Kaynak: Cumhuriyetspor