comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Şampiyonluk yarışı için ne dedi?

09 Mart 2013, Cumartesi 22:00

Güntekin Onay ile birlikte NTVspor'da 'Yüzde 100 Futbol' programında açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş arasındaki şampiyonluk yarışını değerlendirdi.

NTVspor yorumcusu Rıdvan Dilmen, "şampiyonluk düşüncem değişmedi" dedi.
İşte Dilmen'in açıklamaları;
"Gençlerbirliği maçından önce Galatasaray'a 3 puan yazıyordum, ama olmadı. Yine oynansa yine Galatasaray'a 3 puan derim. Ama futbolda oynayıp kaybettiğin maçlar oluyor. Şampiyonlukta son haftalardaki takımların ligdeki durumları da etki eder. Rakibin küme düşmüştür futbolcular lige havlu atmıştır. Ama rakibin son umut olarak seni görüyordur şampiyonluk gider..."

"Yarın akşam Fenerbahçe’nin şampiyonluk şansı bitebilir. Ben Beşiktaş ve Fener'i yüzde 15 – 15 görüyordum. Ama şuan hala aşağı yukarı aynı oranlarda görüyorum. Dün Galatasaray kaybetmese bugün Beşiktaş’ın 1 puanını artı olarak yazabilirmiydik. Ama şuan için bir kazanç..."