comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ta olmadı, Almanya'ya gidiyor!

30 Ocak 2013, Çarşamba 14:33

Beşiktaş'ta Samet Aybaba'nın kadroda düşünmediği isimlerden biri olan genç futbolcu Burak Kaplan'ın SV Babelsberg'e transfer olduğu ifade ediliyor.

- SPORX DIŞ HABERLER - Beşiktaş'ta Samet Aybaba'nın kadroda düşünmediği isimlerden biri olan genç futbolcuya Almanya yolu gözüktü.

Siyah Beyazlı ekibin 2011-2012 sezonu öncesinde Bayer Leverkusen'den transfer ettiği gurbetçi futbolcu Burak Kaplan tekrar Almanya'ya dönüyor.
SV Babelsberg takımı resmi internet sitesinden transferin bittiğini duyururken kulüp Ceo'su Klaus Brüggemann, internet sitesine yaptığı açıklamada transferden dolayı mutlu olduklarını ifade ederken düşük bir maliyetle tecrübeli oyuncuyu renklerine bağladıklarını ifade etti.

Transfer ile ilgili Beşiktaş cephesinden yapılacak açıklama bekleniyor.

BÜYÜK UMUTLARLA GELMİŞTİ

2011-2012 sezonunda tıpkı Tanju Kayhan gibi büyük umutlarla transfer edilen isimlerden biri olan Burak Kaplan, o dönem Beşiktaş'ı çalıştıran Portekizli teknik adam Carlos Carvalhal tarafından çok sık ilk 11'de düşünülmemiş ve zaman zaman forma şansı bulmuştu. 2011-2012 sezonunda Beşiktaş formasını 6 kez terleten 22 yaşındaki genç futbolcu yeni sezonda Samet Aybaba'nın planları arasında yer almazken 2012-2013 sezonunda hiçbir resmi maçta forma giymedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!