comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Menemeni acılı yedik

29 Ocak 2013, Salı 09:46

G.Saray yenilgisini değerlendiren Aybaba espri yaptı.

Antrenmandan önce basın mensuplarıyla sohbet eden siyah beyazlı teknik adam, “Derbi maçtan sonra dün akşam yine menemen yedik, ancak biraz acılıydı” dedi.BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Samet Aybaba, “Derbi maçtan sonra dün akşam yine menemen yedik, ancak biraz acılıydı” diyerek espri yaptı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet eden Aybaba, derbi maçı değerlendirdi. “Galatasaray bize büyük bir üstünlük sağlamadı” diyen siyah beyazlı teknik adam, “Özellikle son yarım saat tama-men kendi alanına kapandı. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra atağa çıkamadık, çünkü onlar kapalı kaldılar. Hücum oyuncusu çıkarıp savunmacı aldılar. Öyle olunca dar alanda oyun oynandı. Saha da çok kötüydü” şeklinde konuştu.

OĞUZHAN ‘MELO TÜKÜRDÜ' DEDİ
MELO ile tartışan Oğuzhan'ın, Brezilyalı futbolcunun kendisine tükürdüğünü söylediğini kaydeden Aybaba, “O öyle dedikten sonra söyleyecek bir şey yok” yorumunda bulundu. Beşiktaş Teknik Direktörü şöyle konuştu:
“Mehmet Akgün hazırdı. Hilbert'i öne çıkarınca doğal olarak onu sağ bek oynatmamız lazımdı. Ayrıca Mehmet'in performansı çok kötü' diye çıkarmadım.

Maç 2-0 olunca ileriye giden bir oyuncu daha tercih ettiğim için Oğuzhan'ı aldım. Almeida'nın yokluğunda oraya Holosko'yu alıyoruz. Holosko'yu oraya alınca da en iyi oynadığı sağ önde bir oyuncu bulma arayışına giriyoruz.”

BATUHAN'LA YOLLAR AYRILABİLİR

AYBABA, bir gazetecinin “Almeida'nın alternatifi Batuhan mı, Holosko mu?” sorusu üzerine ise, “Batuhan'a ‘devre arası kampında da son bir şans vereceğiz' dedik, ama o bunu iyi değerlendiremedi. Şu anda o alternatifte değil” ifadelerini kullandı. “Batuhan ile yollarınızı ayırmayı düşünüyor musunuz?” sorusu üzerine de “Her şey olabilir. Ben elimden gelen her şeyi yaptım, onunla çok uğraştık. Ancak onun kendisini geliştirmesi lazımdı. Bu konuda biraz uzak kaldı” diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!