comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Almeida derbide oynayacak mı?

25 Ocak 2013, Cuma 16:30

Beşiktaşın Transfer Komitesi Üyesi Deniz Atalay, Dentinho transferinin perde arkasını anlattı, Brezilyalı oyuncu ve Almeida'nın derbide oynayıp oynayamayacağı hakkında bilgi verdi..

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın konuğu olan Atalay, "Dentinho'yu Lucescu bize önerdi. Beşiktaş'ı çok seviyor, Shakhtar Donetsk ile Beşiktaş arasında dirsek temasının artmasını istiyor. Lucescu'nun referansı ile bu transfer gerçekleşti. Çarşamba günü yapılan görüşmelerde transfer net değildi. Çünkü Shakhtar Donetsk satış opsiyonunu vermek istemiyordu. Bizde satış opsiyonlu olarak almak istiyorduk. Bu yüzden sorunlar çıktı. Arkadaşlarımız zor olan müzakereyi başardılar ve transfer gerçekleşti" dedi.

"HAZIR GÖRÜRSE HOCA OYNATMAYI DÜŞÜNÜYOR"
Atalay, Dentinho'nun Galatasaray derbisinde oynayıp oynayamayacağı ile ilgili soruüzerine, "Samet Aybaba ile konuştum. Hocam durumuna bakacak ve karar verecek. İyi görürse oynatacak, ihtimal var" diye konuştu.

"ALMEİDA BÜYÜK İHTİMALLE SAHADA"
Almeida'ın da durumuna değinen Atalay, "Bizim feda kampanyamız riayet etti. Futbolcularımız hiç çekinmeden 'Evet' diyor. Oyuncumuz büyük ihtimalle oynayacak. İbrahim Toraman'ın adalesinde yırtık var ama o da oynayacak. Yine sakat olan Fernandes de Orduspor maçı öncesi oynamak istemişti. İşte 'Feda' böyle olur. Bütün oyuncularımız feda diyor" dedi.

"BİZİM OYUNCUMUZ DAHA HAZIR"
Sneijder'in Galatasaray açısından çok büyük önem taşıdığını belirten Atalay, "Sneijder büyük moral oldu Galatasaray için ama bizim transferimiz daha hazır" diye konuştu.

Derbilerin sonucunun kestirilemeyeceğini söyleyen Atalay, "İlk yarıda Galatasaray favori gösteriliyordu ama sahamızdaki maçta özellikle ikinci yarıda farka gidebilirdik. Sneijder'in gelmesi onların açısında olumlu ancak bu konu hakkında fazla yorum yapamam. Fakat, Sneijder hazır gelmedi. Bizim transferimiz Dentinho'nun daha hazır olduğuna inanıyorum. Geçen haftaki maçta 45 dakika oynamış. Hocamız da uygun görürse oynayabilir" diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!