comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Olay adam konuştu!

22 Ocak 2013, Salı 16:00

İdmanda Manuel Fernandes ve yeni transfer Gökhan Süzen arasında kavga çıkmasının ardından Portekizli yıldız oyuncu konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın sabah yapılan antrenmanında Manuel Fernandes ve yeni transfer Gökhan Süzen arasında kavga çıkmasının ardından Fernandes konu ile ilgili HABER1903′e konuştu.

"10 YAŞINDA ÇOCUK GİBİ DAVRANDIM"
Yaşanan olaydan dolayı üzgün olduğunu dile getiren Fernandes, "Evet aramızda tatsız bazı şeyler yaşandı, olmaması gerekirdi. Hata bendeydi 10 yaşındaki çocuk gibi davrandım, sinirlerime hakim olamadım. Ama daha sonra tokalaştık birbirimizden özür diledik. Olay tatlıya bağlandı. Ben profesyonelim ve futbol dünyasında belirli bir yerdeyim, bulunduğum yerde bu tip davranışlar olmamalı" dedi.

Aybaba'nın tavrı nasıl?
Beşiktaş Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, siyah-beyazlı futbolcular Manuel Fernandes ile Gökhan Süzen arasında antrenmanda yaşanan gerginlik hakkında açıklama yaptı.

Kavalcı, ''Beşiktaş antrenmanında kavga'' şeklindeki haberler üzerine kulübün internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda oynanan çift kale maç sırasında Fernandes ve Gökhan Süzen arasında pozisyon gereği bir sertlik yaşandığını kaydetti.

Aybaba'nın olaya anında müdahale ettiğini vurgulayan Ahmet Kavalcı, ''Samet Aybaba, her iki futbolcumuzu da daha sakin olmaları konusunda uyarmış ve ardından çalışmaya devam edilmiştir. Fernandes ve Gökhan Süzen soyunma odasında el sıkışarak birbirlerinden özür dilemiş ve aralarında yaşanan kısa süreli gerginliği tatlıya bağlamışlardır'' ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!