comScore

Beşiktaş Beşiktaş

İBB'nin yıldızı Beşiktaş'ı istiyor

23 Aralık 2012, Pazar 11:46

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Gökhan Süzen, Kasımpaşa galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada Beşiktaş'a transferi konusunda yeşil ışık yaktı.

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 yenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Bülent Korkmaz, üst sıralara tırmanmaları açısından çok önemli bir maçı kazandıklarını söyledi. Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Korkmaz, maçın ikinci yarısına çok iyi başlayarak goller bulduklarını ifade etti.

Korkmaz, “İkinci yarının ilk 30 dakikasında oyunun hakimiydik. Son 10 dakika bocaladık. Önemli olan ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmaktı. Üst sıralara tırmanmak için çok önemli bir maçı kazandık. Oyuncularımı kutluyorum” diye konuştu.
Bir gazetecinin, “Gökhan Süzen, Beşiktaş'a gidecek mi?” sorusuna Korkmaz, “Gökhan oynayan oyuncum. Ben vermem. Bu konu 2 aydır devamlı konuşuluyor. Bu çok da doğru değil. Bu takımın teknik direktörüyüm ve Gökhan'ı bırakmak gibi bir niyetim yok” yanıtını verdi.

Gökhan: “Teklif gelirse değerlendirmek isterim”

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Gökhan Süzen ise teknik direktörlüğe Bülent Korkmaz'ın gelmesiyle kendilerine olan güvenlerinin arttığını, bugün de bunu sahaya yansıtarak kazandıklarını söyledi.
Beşiktaş'a transfer iddialarını da değerlendiren Gökhan, “Kulübümle sözleşmemi yeniledim. Teklif var mı, yok mu bilmiyorum. Varsa başkanımız bilir. Ben buraya 6 yıldır emek veriyorum. Kulübümün izni olur ve teklif gelirse değerlendirmek isterim. Şartlar oluşursa böyle bir hayalim var, ama şu an için buranın sözleşmeli futbolcusuyum” şeklinde konuştu.

Lacivert-turunculu takımın savunma oyuncusu Can Arat ise yukarı sıralara tırmanma adına önemli bir galibiyet aldıklarını dile getirdi.