comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Son dakika Beşiktaş haberleri - Bugünkü Beşiktaş gelişmeleri (8 Mart 2016 Salı)

08 Mart 2016, Salı 17:33
Son dakika Beşiktaş haberleri - Bugünkü Beşiktaş gelişmeleri (8 Mart 2016 Salı)

Basında çıkan Beşiktaş haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - FutbolArena, bugün Beşiktaş ile çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledi. İşte 8 Mart 2016 Salı gününde basında çıkan Beşiktaş haberleri.  

 

8 Mart 2016 Salı Beşiktaş Haberleri

 

 

Beşiktaş PFDK'ya sevk edildi

 

Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray - Başakşehir ve Beşiktaş - Eskişehirspor maçlarında ev sahibi ekiplerinin taraftarlarının neden olduğu "kötü ve çirkin tezahürat" nedeniyle Galatasaray ve Beşiktaş PFDK'ya sevk edildi.

İşte PFDK kararları;

BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü'nün 07.03.2016 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ AŞ. -ESKİŞEHİRSPOR Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

 

Sabri Sarıoğlu Beşiktaş'ın hücum oyuncularını aratmadı

 

Galatasaray'da bu sezon toplamda 34 maça çıkan Sabri Sarıoğlu tek golünü Avrupa Ligi'nde Lazio'ya atmasına rağmen asistleriyle göz dolduruyor. Ligde 21 maçta 5 asisti bulunan Sabri'nin, UEFA Avrupa Ligi'nde ise Lazio ile oynanan maçlarda 1 golü, 1 asisti var. Daha da ilginci ise Sabri, bu performansıyla ligin en iyi ofansif takımlarından biri olarak lanse edilen Beşiktaş'ın hücum oyuncularından geri kalmadı.

Sabri Sarıoğlu bu sezon Beşiktaş'ta ligde 4 asist yapan Quaresma'yı geçerken, 5 asistle oynayan Oğuzhan Özyakup ve Olcay Şahan'ın ise gerisinde kalmadı. Beşiktaş'ta Jose Sosa (ligde 8 asist) ve Gökhan Töre (ligde 6 asist) Sabri'yi geçen futbolcular oldu. Galatasaraylı futbolcu toplamda ise Gökhan Töre ile bu sezon aynı sayıda asist yaptı. (6)

 

Ricardo Quaresma ve Gökhan Töre'nin sakatlıklarında son durum

 

Beşiktaş'ta son Eskişehirspor maçında forma giyemeyen ve aynı karşılaşmada ikinci yarıda oyundan çıkmak zorunda kalan Ricardo Quaresma'nın sağlık durumları hakkında bilgi verildi. 

Beşiktaş kulübünden yapılan açıklama şu şekilde: "Quaresma, Eskişehirspor maçında sağ uyluksağ uyluk arka tarafına darbe aldı ve darbe alan bölgede ödem ile yumuşak doku kanaması oluştu. tedavisine hemen başlandı. Gökhan Töre'nin ise sağ ayak bileğindeki damarında darbe sonucu ödem ve travma spazmı oluşmuştu. Tedavisi sürüyor. Her iki futbolcunun durumu yoğun tedavilere verecekleri cevaba göre 1-2 gün içinde belli olacaktır" 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!