comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Son dakika Beşiktaş haberleri - Bugünkü Beşiktaş gelişmeleri (7 Mart 2016 Pazartesi)

07 Mart 2016, Pazartesi 17:28
Son dakika Beşiktaş haberleri - Bugünkü Beşiktaş gelişmeleri (7 Mart 2016 Pazartesi)

Basında çıkan Beşiktaş haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - FutbolArena, bugün Beşiktaş ile çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledi. İşte 7 Mart 2016 Pazartesi gününde basında çıkan Beşiktaş haberleri.  

 

7 Mart 2016 Pazartesi Beşiktaş Haberleri

 

 

Çarşı grubu tribüne mi dönüyor?

 

Beşiktaş'ın ünlü taraftar grubu Çarşı, Passolig'i protesto ettiği için uzun süredir maçlara gelmiyordu. Grup, kararını değiştirdi ve bundan sonra tribünlerde yer alacağını açıklayacak.

Grup yarın bir basın açıklaması yaparak kararını kamuoyuyla da paylaşacak. Grup, tribünlere dönse de Passolig protestolarına devam edeceğini de açıklayacak. Grup açıklamasında “Mücadelemizi statlara taşıyacağız. Bu davadan sonuç almamazın en büyük nedeni tribünlere giren taraftarların davaya sahip çıkmaması. Eninde sonunda Passolig kalkacak” diyecek.

 

Beşiktaş - Eskişehir maçında kaç bilet satıldı?

 

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Eskişehirspor'u konuk edecek. İki maçı eksik olan ve Fenerbahçe'nin 5 puan gerisinde bulunan siyah beyazlılar, rakibini mağlup ederek aradaki puan farkını 2'ye düşürmek istiyor.

Bu akşam saat 20.00'de başlayacak maç öncesi siyah beyazlı taraftarlar yönetimi şaşırttı. Saat 17.00 itibariyle maç için satılan bilet sayısı 4.418 olarak bildirildi.

Siyah beyazlı ekibin taraftarları Gençlerbirliği ile oynanan maçta PFDK'dan ceza almıştı. O nedenle Eskişehirspor karşılaşmasına Gençlerbirliği maçını Kuzey, Güney, Doğu ve Batı tribünlerinde izleyen taraftarlar alınmayacak.

 

Fikret Orman'dan Beşiktaş oyuncularıyla özel görüşme

 

Süper Lig'de Fenerbahçe derbisini kaybeden, Türkiye Kupası'nda da Torku Konyaspor'a elenen Beşiktaş'ta takımın son haftalardaki performansı tartışılıyor. Başkan Fikret Orman bu durumu düzeltebilmek için futbolcularla özel olarak görüştü.

Fanatik'in haberine göre; İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ve kulübün Basın Sorumlusu Metin Albayrak'ın da hazır bulunduğu toplantılarda futbolcuları dinleyen ve tek tek uyarılarda bulunan Başkan, genel olarak oyunculara, “Şampiyonluğa hiç bu kadar yakın olmamıştık. Sadece 2,5 ay dişinizi sıkın yeter. Her şey bizim elimizde. Kalan maçları kazanalım yeter. Başta özel yaşantınız olmak üzere futbolunuza engel olan her şeyi bir kenara koyun...Şampiyonluk gelsin, bütün sınırlamalar kalkacak” dedi.

Orman, birebir konuşmalarda ise yıldızlara farklı göndermelerde bulundu. İşte öne çıkanlar...

Quaresma'ya: Sazı eline al!

“Beşiktaş'taki ikinci döneminde daha başarılı olduğunu söyleyebilirim. Oldukça istekli ve forma için her zaman hazırsın... Ama yetmez! Son haftalar yaklaştıkça artık sazı eline al. Sen sahada fark yarattığın sürece bu takım kaybetmez. Oyna, oynat, gol at ve gol attır. Senden beklentimiz oldukça büyük.”

Gomez'e: Müdahale et

“Genel olarak performansından oldukça memnunum. Ama bize şampiyonluğu getirebilmen için daha fazla gol atman gerekiyor. Takımın en tecrübeli ve en öne çıkan ismi sensin. Daha önce birçok büyük takımla şampiyonluklar yaşadın ve kupalar kaldırdın. Ters giden olaya anında müdahale et.”

Tolga'ya: Gerekeni yap!

“Sen bu takımın kaptanısın... Kaptanlık bazen sertlik de gerektirir... Rakibin ağzının ortasına çak bir tane demiyorum elbette ama yanlış gördün mü de gerekeni yap ve tepkini göster!”

Gökhan'a: Maç kazandıracaksın!

“Sezona çok iyi bir başlangıç yaptın. İstekli, arzulu ve oyunda olduğun zaman rakibi adeta dağıtan bir yapın var... Ama sana bir şeyler oldu. Derbide sadece 7 kez topla buluştun. Maç kazandıran futbolcu olacaksın.”

Oğuzhan'a: Vites yükselt!

“Seni oğlum gibi severim. Yeni sezonla beraber takımın vazgeçilmez ismi oldun. Ama son dönemde yemek mi yemiyorsun ne! Güçlü olduğun sürece en iyi yerli orta saha oyuncusu sensin. Artık vites yükseltme zamanı.”

Sosa'ya: Takımın yükünü omuzla

“Performansına diyecek pek bir lafım yok. Son maçlarda o kadar tekme yedin. Ama yıldızların büyüklüğü bu dönemlerde ortaya çıkar. Takım yükünü omuzlamanın zamanı... Sen bizim için çok önemlisin.”

Kerim'e: Kendini aş

“Yeteneklerin ortada. Bak İsmail formayı nasıl kaptı... Eğer Beşiktaş'ın futbolcusuysan formayı kendin hak edip alacaksın. Kimse gelip sana forma vermez. Bunun için de kendini aşman gerekiyor. Bu konuda sana olan inancımız tam...”

Mustafa'ya: Geri dön!

“Bir zamanlar ‘Mustafa Pektemek gol demek' diyordu taraftarlar... Ama golü geçtim, seni bu sezon gören olmadı. Bir an önce takıma dön ve milli takımın Euro 2016 kadrosunu zorla...”

Olcay'a: Başrolde ol!

“Düğünden sonra adeta el freni çekmiş gibisin... Sen bu takımın 10 numarasıysan bu formanın ağırlığını daha önceden olduğu gibi layıkıyla taşıman gerekiyor. Herkesin sevdiği bir isimsin ama artık başrolde olma zamanı...”


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!