comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Son dakika Beşiktaş haberleri - Bugünkü Beşiktaş gelişmeleri (6 Mart 2016 Pazar)

06 Mart 2016, Pazar 15:56
Son dakika Beşiktaş haberleri - Bugünkü Beşiktaş gelişmeleri (6 Mart 2016 Pazar)

Basında çıkan Beşiktaş haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - FutbolArena, bugün Beşiktaş ile çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledi. İşte 6 Mart 2016 Pazar gününde basında çıkan Beşiktaş haberleri.  

 

6 Mart 2016 Pazar Beşiktaş Haberleri

 

 

Oğuzhan Özyakup'un 100. maç heyecanı

 

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Oğuzhan Özyakup, Spor Toto Süper Lig'de 100. maçına çıkmaya hazırlanıyor.

Süper Lig'de yarın Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Eskişehirspor ile karşılaşacak siyah-beyazlı takımda Oğuzhan Özyakup, maçta görev verilmesi durumunda "dalya" diyecek.

Beşiktaş'ın 2012-2013 sezonu öncesinde İngiltere'nin Arsenal ekibinden transfer ettiği 23 yaşındaki futbolcu, 4. sezonunu geçirdiği siyah-beyazlı takımda şu ana kadar 99 Süper Lig maçında sahaya çıktı.

Siyah-beyazlı takımdaki ilk sezonunda 28 maçta forma giyen Oğuzhan Özyakup, 2013-2014 sezonunda 26, geçen sezon 25, bu sezon ise 20 karşılaşmada görev yaptı.

Oğuzhan Özyakup, Süper Lig dışında UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi elemelerinde 18, Türkiye Kupası'nda da 14 maçta siyah-beyazlı formayı terletti.

 

Vodafone Arena ne zaman açılacak?

 

Beşiktaş'ın inşaatı devam eden yeni stadyumu Vodafone Arena'nın açılış tarihi merak uyandırmaya devam ediyor.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre Vodafone Arena, Beşiktaş'ın Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın doğum günü olan 5 Nisan'da açılmaya hazırlanıyor. Siyah beyazlıların yeni yuvasındaki ilk resmi maçının ise 9 Nisan'da oynanacak olan Bursaspor maçı olması bekleniyor.

Bursaspor taraftarlarının da alınacağı karşılaşmada fair play mesajları ile iki kulüp arasındaki buzların eritilmesi hedefleniyor. Öte yandan haberde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın detayları Perşembe günü kamuoyuna duyuracağı öne sürüldü.

 

Beşiktaş'a Eskişehirspor maçı öncesi taraftar şoku

 

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta derbide Fenerbahçe'ye kaybeden ve son olarak Türkiye Kupası'nda Torku Konyaspor'a elenen Beşiktaş her şeye rağmen şampiyonluk yarışına devam etse de Eskişehirspor maçına taraftarın ilgisi oldukça az.

Beşiktaş ile Eskişehirspor arasında 7 Mart Pazartesi günü saat 20:00'de oynanacak maç öncesi, Pazar günü saat 14:00 itibariyle sadece 2.150 bilet satıldı. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!