comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Gordon Milne'den Süleyman Seba yorumu - Beşiktaş Haberleri

05 Mart 2016, Cumartesi 10:36
Gordon Milne'den Süleyman Seba yorumu - Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş'ın efsane teknik direktörlerinden olan Gordon Milne, gçemiş döneme ilişkin açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Beşiktaş tarihinin en başarılı teknik direktörlerinden biri olarak gösterilen ve siyah beyazlılarla 3 kez lig şampiyonluğu yaşayan Gordon Milne'den geçmiş dönemle ilgili önemli açıklamalar geldi.
 

Gordon Milne'den Süleyman Seba için ne dedi?
 

Milliyet'in haberine göre; 78 yaşındaki İngiliz teknik adam, "O yıllarda Türkiye'ye gitme kararı benim için büyük bir adımdı. Geriye dönüp baktığımda, Beşiktaş'ta geçirdiğim zaman masal gibiydi. Başından sonuna kadar inanılmaz bir hikayeydi. Beşiktaş'ta doğru bir zamanda bulundum, takımla büyüdük, geliştik, takım ruhu çok kuvvetliydi. Buna müsaade eden Süleyman Seba ise bana devam etme fırsatı vererek çok yardımcı oldu. Bir aile gibiydik ve kendimi Beşiktaş'a ait hissediyordum" dedi.

Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'ye mağlup olduğu son derbiyi değerlendiren Milne, siyah-beyazlı takıma şampiyonluk yarışı için başarı diledi. Unutulmaz teknik adam, "Bu tip maçlarda fırsatlardan yararlanılması gerekir. Sonuç hayal kırıklığı ancak daha maçlar var. Sezon sonunda şampiyonluğu Beşiktaş'ın kazanmasını umuyorum" ifadelerini kullandı.

Milne iki yıl önce vefat eden Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba ile görev süresi boyunca çok iyi anlaştıklarını söyledi, "Başkan çok özel bir insandı. Hiçbir zaman idman sahasına gelip, taktik vermezdi" dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!