comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ın yeni transferi Denys Boyko neden oynamıyor? Beşiktaş Haberleri

04 Mart 2016, Cuma 00:39
Beşiktaş'ın yeni transferi Denys Boyko neden oynamıyor? Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş'ın devre arası transferlerinden Denys Boyko, sürekli forma giyme şansı bulamadı.

FutbolArena Detay - Ligin ilk yarısında Tolga Zengin'nin tartışılan performansı sonrası kaleci arayışlarına giren siyah beyazlı yönetim Dnipro'nun yıldızlarından Boyko'yu 3.3 Milyon Euro'ya transfer etti.

Siyah beyazlı taraftarlar da bu transferden oldukça memnun olmuştu.

Futbolcu imza törenin ardından basın toplantısında ise Tolga Zengin ile ilgili soruya ise “ Tolga gerçekten iyi bir kaleci. Kendisine büyük bir saygım var ama işin performans tarafı da var. Ben de buraya oynamaya ve ilk 11'de yer almaya geldim” dedi.

 

Denys Boyko kaç maçta, nasıl oynadı?


Ukraynalı kaleci şu an için hedefine ulaşamadı. Boyko'nun gelişi ile oluşan rekabet ortamında Tolga Zengin kendini toparladı ve eski günlerine döndü. Formasını kaptırmadı ve birbirinden önemli kurtarışlar yaptı. Boyko ise şu ana kadar sadece iki maçta oynadı. Siyah beyazlıların Türkiye Kupası Çeyrek Final eşleşmesinde Torku Konyaspor'a karşı iki kaçta 90 dakika forma giydi. Buna karşın Ukraynalı kaleci bu iki maçta da yediği hatalı goller sebebiyle hayal kırıklığı yarattı. Son Konyaspor maçından sonra da Tolga'dan formayı alma şansımız kalmadı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!