comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Son dakika Beşiktaş haberleri - Bugünkü Beşiktaş gelişmeleri (2 Mart 2016 Çarşamba)

02 Mart 2016, Çarşamba 17:30
Son dakika Beşiktaş haberleri - Bugünkü Beşiktaş gelişmeleri (2 Mart 2016 Çarşamba)

Basında çıkan Beşiktaş haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - FutbolArena, bugün Beşiktaş ile çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledi. İşte 2 Mart 2016 Çarşamba gününde basında çıkan Beşiktaş haberleri.  

2 Mart 2016 Çarşamba Beşiktaş Haberleri


Torku Konyaspor - Beşiktaş maçının hakemi değişecek mi?


Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın bugünkü basın toplantısında "Yarın Kupa'da oynayacağımız Torku Konyaspor maçının hakemi Konya'lı. MHK bu hakemi değiştirsin" açıklamasına, MHK Başkanı Başkanı Kuddusi Müftüoğlu'ndan yanıt geldi.  
241724-haber

Müftüoğlu'nun açıklaması aynen şöyle:  

"Hakem Ankara Yenimahalle doğumlu. Babası Konya doğumlu. Hakem hiç Konya'da yaşamadı. Başka bir örnek; Bülent Yıldırım Kayseri doğumlu, ama bu sezon Kayseri-Beşiktaş maçında idi. İstanbul, doğumlu ve İstanbul'da yaşayan hakemler İstanbul takımlarının maçlarına çıkıyor. Yaşar Kemal Uğurlu bu sezon Konya-Bursaspor maçını yönetti. Her iki takımdan da tebrik aldı"

Fikret Orman'dan Cüneyt Çakır'a sert eleştiri


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe - Beşiktaş maçında yaşanan hakem hatalarıyla ilgili Vodafone Arena'da bir basın toplantısı düzenledi.  
12841-resim

Fikret Orman, Cüneyt Çakır'ın yönetiminden memnun olmadığını böyle bir maçı Avrupa'da yönetmiş olsa maç alamayacağını vurguladı.  

Fikret Orman, maçta yapılan hatalarla ilgili, "Bu maçta yapılan hataları ben değil Vitor Pereira doğruladı. Basın toplantısında sorulan soruya verdiği yanıta bakın.Cüneyt Çakır'ın yönettiği 11 Beşiktaş derbisinde 7 mağlubiyet, 3 beraberlik, 1 galibiyet almışız. Bundan sonra derbilerde Cüneyt Çakır'ı görmek istemiyoruz.  

"Cüneyt Çakır adil bir maç yönetmedi. Durumu idare etti. Türkiye'de derbileri yönetecek Cüneyt Çakır'dan başka hakem mi yok? Sonucu buna bağlamıyoruz, mesele haksızlık yapılması. Artık sınırımızı zorluyorlar"  

"Fenerbahçelilerin %98'i Süleyman Seba'yı sever. Fakat Onursal başkanımıza daha önce de küfür edildi. Fenerbahçe'nin bu duruma el koymasını bekledik. Fakat sessiz kalındı. Şimdi bir kez daha tekrar edildi. Fenerbahçe'den beklentimiz en azından bunların arkasında durmamalarıydı. Ölmüş insanlara saygı duyulmalı. Çok ayıp."

"Madem Süleyman beyi çok seviyorsunuz, o zaman küfürleri kınayacaksınız. Aziz beye bizim maçta küfür edilmiş. Ben kınıyorum. Kadıköy'de biz gayet iyi ağırlandık. Bize neden küfür edilmedi? Demek ki herkes biraz kendine bakmalı"

Luiz Rhodolfo'dan şampiyonluk açıklaması


Sakatlığından dolayı sezonu kapatan Beşiktaşlı futbolcu Luiz Rhodolfo, Spor Toto Süper Lig'de sezon sonu şampiyonluğa ulaşacaklarına emin olduklarını söyledi.  

Siyah-beyazlı kulübün aylık çıkardığı derginin mart ayı sayısında röportajı yer alan Brezilyalı oyuncu, Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor karşılaşmasındaki sakatlığı nedeniyle 6 ay sahalardan uzak kalacağını hatırlattı.

Beşiktaş'ta olmaktan mutluluk ve gurur duyduğunu kaydeden Rhodolfo, "Şampiyonluğa da ulaşacağımıza eminim. Vodafone Arena'ya hangi aşamadayız diye her gün sosyal medyadan bakıyorum. Bitmesine bir hayli az kaldı. Sanıyorum hayatımda gördüğüm en güzel statlardan birine sahip olacağız" açıklamasında bulundu.  

Kaybetmekten nefret ettiğini dile getiren 29 yaşındaki futbolcu, "Neyse ki Beşiktaş kolay maç kaybetmiyor da ben de gerek sahada gerekse evde daha rahat nefes alabiliyorum. Evde 'light erkeğim' diyebilirim. Asla yerinde durmayan iki çocuğum var. Onlarla oynamaktan çok keyif alıyorum" ifadesini kullandı.
22598-video

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!