comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Son dakika Beşiktaş haberleri - Bugünkü Beşiktaş gelişmeleri (29 Şubat 2016 Pazartesi)

29 Şubat 2016, Pazartesi 17:19
Son dakika Beşiktaş haberleri - Bugünkü Beşiktaş gelişmeleri (29 Şubat 2016 Pazartesi)

Basında çıkan Beşiktaş haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - FutbolArena, bugün Beşiktaş ile çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledi. İşte 29 Şubat 2016 Pazartesi gününde basında çıkan Beşiktaş haberleri.  

29 Şubat 2016 Pazartesi Beşiktaş Haberleri

Fenerbahçe'nin gençleri Beşiktaş'ı tek golle mağlup etti


U21 Gelişim Ligi'nde Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde oynanan karşılaşmayı sarı lacivertliler 1-0 kazandı.  


12818-resim

Ligde 2. sırada yer alan Fenerbahçe maçın 43. dakikasında Uygar Mert Zeybek'in attığı golle 1-0 öne geçti. İkinci yarıda skoru korumayı başaran sarı lacivertliler sahadan 3 puanla ayrılarak puanını 51'e yükseltti.  Beşiktaş ise 1 maç eksiğiyle 46 puanla 3. sırada kaldı.

MHK'dan Beşiktaşlıları çıldırtan atama


Ziraat Türkiye Kupası'nda Konyaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak rövanş maçına Yaşar Kemal Uğurlu verildi. Ancak bu atama Beşiktaşlı taraftarları oldukça kızdırdı. Ankara Bölgesi hakemi Yaşar Kemal Uğurlu'nun Konyalı olması siyah beyazlıların tepkisine neden oldu.


240955-haber

Hatırlanacağı üzere 2013'te Konyaspor ile Kartalspor arasında oynanan maça da Yaşar Kemal Uğurlu'nun atanması Kartalspor cephesini kızdırmış ve yöneticiler "Hakem Konyalı. Bu hakemi bu maça nasıl atarsınız şeklinde" tepki göstermişti. Akabinde TFF ve MHK bu atamayı değiştirdi. Şimdi Konyaspor-Beşiktaş maçında TFF ile MHK'nın nasıl bir karar alacağı merakla bekleniyor. 

Trabzonspor'dan Fikret Orman'a tepki


Fikret Orman'ın Akyazı Stadı'yla ilgili yaptığı, "0'un stadıyla bizim stadımızın lükslüğü bir değil. Sultanbeyli'deki bir evle, Boğaz kenarındaki aynı maliyet mi olur? Yapılan harcama gayet normal" kıyaslamasına,  Bordo-Mavili kulüpten sert tepki geldi.    

Yönetim kurulu üyesi Gökhan Saral, "Toprak sahadan efsane çıkarmış Trabzon kentini böyle burjuva böbürlenmelerle aşağılamaya çalışmak kimin haddine!" derken, "Akyazı'yı Sultanbeyli'deki daireye benzetip kendi stadına 'yalı' diyen Fikret Orman'ın umarız dili sürçmüştür!" sözleri ile tepkisini dile getirdi.


22528-video

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!