comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaşlı efsanelerden derbi yorumları - Süper Lig Haberleri

29 Şubat 2016, Pazartesi 16:05
Beşiktaşlı efsanelerden derbi yorumları - Süper Lig Haberleri

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi eski futbolculardan yorumlar geldi.

FutbolArena - Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak kritik derbi öncesi siyah beyazlıların formasını giyen eski futbolcular bu maçı yorumladı. Lig TV'ye konuşan efsane futbolcuların görüşleri şöyle:

Rıza Çalımbay:
"Telafisi olmayan maç. Beşiktaş'ın avantajı daha büyük. Çünkü puan olarak öndeler. Fenerbahçe'nin mutlaka kazanması gerekiyor. Zor bir maç olacak. İkisinin de kadroları çok iyi. Bence çok zevkli ve güzel bir maç olacak. Beşiktaş'ın alacağı 1 beraberlik bile avantaj."

240917-haber

Feyyaz Uçar:
"Bu derbi erken final gibi oldu. Kazananın büyük avantaj yakalayacağını düşünüyorum. Fenerbahçe'yi sahasında yenmek çok zor. Beşiktaş etkili golcüsüyle iyi işler yapıyor. Gollü bir maç bekliyorum ve Beşiktaş'ı daha yakın görüyorum."
 
Rasim Kara:
"Derbi maçlarda maçın gidişatını değiştirecek isimler kaleciler olacaktır. Tolga iyi duruma geldi. Volkan da çok iyi oynuyor. Kalecilerin düellosu olacak. Beşiktaş oyun sistemini oturttu. Takımın havası da iyi. Fenerbahçe'de Van Persie ve Pereira arasında sorunlar var. Zevkli bir maç olacaktır."

12814-resim
Ziya Doğan:
"Beşiktaş ağır basan taraf. Son 3 sezondur Beşiktaş çok şanssız şampiyonluklar kaçırdı. Beşiktaş sahip olduğu kadroyla maçı kazanırsa şampiyon olur. Bu maçların kesin favorisi olmaz ama Beşiktaş rehavete kapılmazsa avantajlı."


Mehmet Özdilek:

"Beşiktaş'ın son 2 yılda çok tecrübelendiğine inanıyorum. Bu sene daha temkinliler. Fenerbahçe oyun olaak tatmin etmese de 3 kulvarda da devam ediyor. Beşiktaş kaybederse çok fazla bir şey kaybetmez ama Fenerbahçe kaybederse moral olarak geriye gider. Beşiktaş bugün itibariyle herkesin keyif aldığı bir oyun oynuyor. Fakat Kadıköy'de oynamak kolay değil."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!