comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Son dakika Beşiktaş haberleri - Bugünkü Beşiktaş gelişmeleri (28 Şubat 2016 Pazar)

28 Şubat 2016, Pazar 17:01
Son dakika Beşiktaş haberleri - Bugünkü Beşiktaş gelişmeleri (28 Şubat 2016 Pazar)

Basında çıkan Beşiktaş haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - FutbolArena, bugün Beşiktaş ile çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledi. İşte 28 Şubat 2016 Pazar gününde basında çıkan Beşiktaş haberleri.  

28 Şubat 2016 Pazar Beşiktaş Haberleri


Gökhan Töre Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı?


Şampiyonluk yarışında rakipleriyle arayı açan Fenerbahçe ile Beşiktaş, Kadıköy'de yarın karşı karşıya gelecek. Gençlerbirliği mücadelesinde kadroda bulunmayan Gökhan Töre'nin teknik adam Şenol Güneş tarafından Fenerbahçe kadrosuna alınıp alınmayacağı merak konusu oldu.  

12816-resim

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre Şenol Güneş, form düşüklüğü gerekçesiyle yıldız oyuncu Gökhan Töre'yi Fenerbahçe derbisinde yedek soyunduracak.  Olcay Şahan'ı ilk 11'de başlatacak olan tecrübeli hoca, Galatasaray derbisinde sonradan oyuna girerek galibiyet golünü atan Gökhan Töre'yi ikinci 45 dakikada kullanmayı planlıyor.

Beşiktaş'ın deplasman derbilerini kazanmıyor


Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Kadıköy, zirve yarışı için kritik öneme sahip Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine sahne olacak. Maç eksiğiyle ligin zirvesinde yer alan Beşiktaş, son yıllarda Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı deplasman maçlarında galip gelemiyor.  

240649-haber

 Kadıköy'de hafızalara kazınan 4-3'lük galibiyetin ardından geçen 11 yıldır Şükrü Saracoğlu'nda galibiyet göremeyen Beşiktaş, Galatasaray'ı ise geride kalan 12 derbide 1 kez mağlup edebildi. Bu sezon Fenerbahçe ile evinde oynadığı ilk derbiyi kazanan siyah beyazlılar,zun süren deplasmanda derbi kazanamama hasretine de Kadıköy'de son vermeye çalışacak. 

Pierro Webo'dan Mario Gomez'e övgü


Sarı lacivertlilerin eski forveti Pierro Webo, derbi, lig şampiyonluğu, Volkan Demirel ve Aziz Yıldırım'a kadar önemli açıklamalarda bulundu.  

Mario Gomez'in performansına da değinen Webo, “Gomez, final paslarını çok iyi değerlendiriyor. Ama birlikte oynadığı isimlere de bakmak gerek. Sosa, Olcay ve Gökhan Töre gibi isimler oldukça etkili. Gomez bu yönden çok şanslı. Onun kadar gol attıran isimleri de kutlamak gerek.” diye konuştu.  

22461-video

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!