comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Son dakika Beşiktaş haberleri - Bugünkü Beşiktaş gelişmeleri (27 Şubat 2016 Cumartesi)

27 Şubat 2016, Cumartesi 17:21
Son dakika Beşiktaş haberleri - Bugünkü Beşiktaş gelişmeleri (27 Şubat 2016 Cumartesi)

Basında çıkan Beşiktaş haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - FutbolArena, bugün Beşiktaş ile çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledi. İşte 27 Şubat 2016 Cumartesi gününde basında çıkan Beşiktaş haberleri.  

27 Şubat 2016 Cumartesi Beşiktaş Haberleri


Beşiktaş'ın Fenerbahçe derbisindeki gizli kozu Cenk Tosun


Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un deplasman maçlarında sergilediği performans dikkat çekiyor.  


240061-haber

Süper Lig'de dış sahada ligin en başarılı takımı olan Beşiktaş toplamda 49 golün 25'ini deplasmanlarda attı. Siyah beyazlıların bu golleri içerisinde Cenk Tosun attığı 6 golle deplasmanda takımın en skorer oyuncusu oldu.  
Beşiktaş'ın en golcü oyuncusu olan Mario Gomez ise deplasmanlarda 5 gol kaydetti. Siyah beyazlılarda Olcay Şahan ve Jose Sosa da 3'e gol attı.

Vodafone Arena ne zaman açılacak?


Beşiktaş Divan Kurulu 2016 yılının ilk olağanüstü toplantısı yapıldı. Siyah beyazlıların başkanı Fikret Orman yaptığı konuşmada gündemdeki konulara ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu.  

Orman, transferden Vodafone Arena'nın açılışına kadar birçok konuya açıklık getirdi. Fikret Orman, Mayıs ayında yapılacak seçimde ise aday olduğunu açıkladı.  


239951-haber

"Bazıları bu stadı bitiremeyeceğimiz söylüyordu. Şimdi içerisinde Divan Kurulu toplantısını yapıyoruz. Stadımız açıldı. Bu stadı bir an evvel bitirmek istememin sebebi büyük ağabeylerimize bu stadı göstermekti. Süleyman ağabeye, babama... Biz de UEFA'ya taahhüt verdik. Bu stadın bitmesi gerekiyor. Kasamıza para girmesi için UEFA'ya sunmamız için. Vodafone Arena'nın açılışını ne zaman yapacağımızı önümüzdeki hafta açıklayacağız. Artık sona geldik. Takımı buraya getirmeye sayılı günler kaldı. Mart ayının 15'inde çatı tamamen kapanmış olacak. Lambaları da takıyoruz. Çim son teknoloji ürünü olacak. Hiç merak etmeyin çim sorunu olmayacak. Koltuklar da takılmaya devam ediliyor. Stat içerisine düğün salonu da yaptık. Burada düğünler yapılacak."

Vodafone Arena'nın çatısı neden şeffaf değil?


Vodafone Arena'da sona yaklaşıldı. Zemin çalışmalarının devam ettiği yeni stadın resmi açılış tarihi, gelecek hafta Başkan Fikret Orman tarafından açıklanacak.  

Büyük heyecanla satıdın açılışını bekleyen siyan beyazlı taraftarlar, merak ettikleri konuları sosyal medya üzerinden kulüp ve stat resmi hesaplarına yöneltiyor.  

Bunlardan biri de "Çatı'nın Şeffaflığı" ile ilgili. Görseller ve projelerde çatı tamamen şeffaf olarak planlanmış ve çizilmişti. Ancak çatı membranları serilmeye başlanınca çatının şeffaf olmayacağı anlaşıldı.    

Siyan beyazlı taraftarların bu konuyla ilgili sorularına Vodafone Arena'nın resmi twitter hesabından cevap geldi.    

Çatının tamamen değil, %67 oranında şeffaf olacağı ifade edildi. Çimlerin ışık alabilmesi ve kalecilerin ışıktan rahatsız olamaması için bu kararın alındığı ifade edildi.  


22443-video

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!