comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Son dakika Beşiktaş haberleri - Bugünkü Beşiktaş gelişmeleri (26 Şubat 2016 Cuma)

26 Şubat 2016, Cuma 17:34
Son dakika Beşiktaş haberleri - Bugünkü Beşiktaş gelişmeleri (26 Şubat 2016 Cuma)

Basında çıkan Beşiktaş haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - FutbolArena, bugün Beşiktaş ile çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledi. İşte 26 Şubat 2016 Cuma gününde basında çıkan Beşiktaş haberleri.  

26 Şubat 2016 Cuma Beşiktaş Haberleri


Mario Gomez, Beşiktaş'ta kalacak mı?


Beşiktaş'ın sezon başında Fiorentina'dan kiraladığı Mario Gomez'in geleceği meak ediliyor. Siyah beyazlı kulübün dış ilişkiler sorumlusu Erdal Torunoğulları konuyla ilgili net açıklamalarda bulundu.  

239173-haber

Akşam Gazetesi'ne konuşan Torunoğulları, "Mario Gomez'in sonu da çok iyi olacak. Bizim sözleşmeli futbolcumuz... Fiorentina eğer oyuncuyu başka bir kulübe satarsa bize sattığı paradan pay vermek zorunda böyle bir madde var. Biz yaptığımız sözleşmeye güveniyoruz, hiçbir sorun çıkmaz. Kendisi burada çok mutlu. İnşallah burada da devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisinin primi ne kadar?


Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe ile Kadıköy'de kritik bir derbiye çıkacak olan Beşiktaş'ta yöneticilere harekete geçti. Siyah beyazlı idareciler derbiye özel ekstra prim uygulamasını devreye sokuyor.  

239355-haber

Fanatik'in haberine göre; Takımdaki motivasyonu üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen Başkan Fikret Orman ve kurmayları, galibiyet durumunda futbolculara kişibaşı 30'ar bin TL ekstra prim verilmesine karar verdi.   Bu haber de, oyuncular arasında sevinçle karşılandı. 

Sinan Engin Fenerbahçe-Beşiktaş derbisindeki favorisini açıkladı


Ligin kaderini belirleyecek derbide Fenerbahçe kazanarak tekrar öne geçmeyi, Beşiktaş ise 3 puanı alarak şampiyonluk kapısını aralama peşinde. Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, dev derbiyi Futbolarena'ya değerlendirdi.  

BEŞİKTAŞ TAKIM GİBİ TAKIM  

Beşiktaş'ın Şenol Güneş sonrası bambaşka bir kimliğe büründüğünü belirten Engin, "Son haftalara doğru geldikçe oynanan maçların da önemi artıyor. Bu sene görüyoruz ki Beşiktaş, baskıyı aşabiliyor. Mersin ve Gençlerbirliği maçlarında alınan 1-0'lık galibiyet oynanan oyundan da önemli. Bazen kötü oynayıp kazanmayı bilmek de gerek. Beşiktaş, kalesinden savunmasına hatta forvetine kadar tam bir takım olma yolunda emin adımlar atıyor." dedi.

DERBİDE FAVORİM KARA KARTAL!  

Fenerbahçe'nin moralli ancak yorgun olduğunu belirten Sinan Engin, "Lokomotiv Moskova maçları Fenerbahçe'yi ister istemez yordu. Beşiktaş, ileri uçta hızlı ve akıllı oyunuyla rakip savunmaları yerle bir ediyor. Fenerbahçe'ye karşı da zor anlar yaşatacaklardır. Oğuzhan, Olcay, Sosa ve Gomez'e güveniyorum. Beşiktaş'ı 3 puana daha yakın görüyorum.  

DELGADO'DAN KORKUYORUM  

Alexei Delgado'dan iyi sinyaller alamadım. Marcelo, yerinde bir takviye olmuş. Ama aynısını Delgado için söylemek zor. Belki biraz da zamana ihtiyacı var. Delgado'nun çok dikkatli oynaması gerekiyor.

22420-video

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!