comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Süper Lig'de 22. haftanın hakemleri

18 Şubat 2016, Perşembe 13:43
Süper Lig'de 22. haftanın hakemleri

Spor Toto Süper Lig'de 22. haftada oynanacak maçlarda görev alacak hakemler belli oldu.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında düdük çalacak hakemler açıklandı. TFF'nin açıkladığı programda haftanın ilk maçı 19 Şubat Cuma günü Torku Konyaspor - Sivasspor maçıyla başlayacak.

Bursaspor - Fenerbahçe maçının hakemi kim?


20 Şubat Cumartesi günü Bursa Stadı'nda seyircisiz oynanacak maçı Mete Kalkavan yönetecek. Bursaspor, Kalkavan yönetiminde daha önce oynadığı 9 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Fenerbahçe'nin bu sezon Kayserispor ve Gençlerbirliği ile oynadığı maçlarda Mete Kalkavan düdük çaldı. Fenerbahçe iki maçı da 1-0 kazandı.


Galatasaray - Trabzonspor maçının hakemi kim?


21 Şubat Pazar günü Türk Telekom Arena'da oynanacak Galatasaray - Trabzonspor maçını hakem Deniz Ateş Bitnel yönetecek. Sarı kırmızılılar, Bitnel yönetiminde daha önce çıktığı 2 maçı da kazandı.. Trabzonspor ise Deniz Ateş Bitnel yönetiminde çıktığı 3 maçta 1 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı.

Beşiktaş - Gençlerbirliği maçının hakemi kim?


22 Şubat Pazartesi günü oynanacak maçın hakemi Halis Özkahya oldu. Siyah beyazlılar, Özkahya yönetiminde çıktığı 26 maçta 15 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Gençlerbirliği ise Halis Özkahya'nın yönettiği 23 maçta 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!