comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Son dakika Beşiktaş haberleri - Bugünkü Beşiktaş gelişmeleri (14 Şubat 2016 Pazar)

14 Şubat 2016, Pazar 17:27
Son dakika Beşiktaş haberleri - Bugünkü Beşiktaş gelişmeleri (14 Şubat 2016 Pazar)

Basında çıkan Beşiktaş haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - FutbolArena, bugün Beşiktaş ile çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledi. İşte 14 Şubat 2016 Pazar gününde basında çıkan Beşiktaş haberleri. 
 

14 Şubat Pazar Beşiktaş Haberleri


Vodafone Arena çatısı hayal kırıklığı yarattı


Beşiktaş'ın inşaatı süren yeni stadyumu Vodafone Arena'da çatı kaplaması işlemlerinde sona doğru gelindi.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre Vodafone Arena'nın projesinde yer alan çatı kaplamasının gerçekte çok farklı gözükmesi Beşiktaş taraftarlarında hayal kırıklığı yarattı.
Projede yer alan şeffaf çatının aksine Vodafone Arena'nın çatısı tribünleri göstermeyen bir malzemeyle kaplanıyor. Öte yandan sadece zemini gösteren bölümün şeffaf olması bekleniyor. Projede düz olarak gözüken çatının inşaat sonrası bombeli olması da taraftarların dikkatini çeken bir başka konu oldu.

Haberde Vodafone Arena çatısındaki şeffaflıktan vazgeçilme nedeninin kuşların gagalayarak zarar vermesini engellemek olduğu öne sürüldü.

Yalçın Karadeniz: 'Beşiktaş'ın adamı olun' 


CVK Park Bosphorus Otel'de gerçekleştirilen törende konuşma yapan divan kurulu başkanı Yalçın Karadeniz, üyelerden Beşiktaş için çalışmalarını isteyerek, "Kimsenin adamı olmayın, Beşiktaş'ın adamı olun" ifadesini kullandı.

Karadeniz, kendisinin de zaman zaman eleştirildiğini ancak divan üyelerinin büyük desteğini alarak bu göreve üst üste seçildiğini kaydetti.

Yalçın Karadeniz, konuşmasının ardından, 25. yılını doldurarak divan kurulunun yeni üyesi olanlara mazbatalarını verdi.
 

Beşiktaş Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda nasıl oynuyor?


Beşiktaş , Başakşehir ile karşı karşıya geleceği Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda ev sahibi olarak çıktığı 9 maçta 6 galibiyet aldı. Siyah-beyazlı takım, sezonun ilk yarısında rakibiyle oynadığı karşılaşmayı 2-0 kazanmıştı.

Siyah-beyazlı futbol takımı, eski adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yaptığı 17 resmi maçtan sadece 4'ünü kazanabildi.

İki ekip arasında 15'i Süper Lig, 2'si de Türkiye Kupası'nda olmak üzere geride kalan 17 resmi maçtan 4'ünü Medipol Başakşehir, 4'ünü Beşiktaş kazandı, 9 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

Taraflar arasındaki son 8 resmi maçtan 6'sı berabere biterken, rekabette Beşiktaş 20, Medipol Başakşehir ise 19 gol attı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!