comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Son dakika Beşiktaş haberleri - Bugünkü Beşiktaş gelişmeleri (12 Şubat 2016 Cuma)

12 Şubat 2016, Cuma 17:51
Son dakika Beşiktaş haberleri - Bugünkü Beşiktaş gelişmeleri (12 Şubat 2016 Cuma)

Basında çıkan Beşiktaş haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - FutbolArena, bugün Beşiktaş ile çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledi. İşte 12 Şubat 2016 Cuma gününde basında çıkan Beşiktaş haberleri. 
 

12 Şubat Cuma Beşiktaş Haberleri

 

Fikret Orman'a kötü haber 

 
Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile Torku Konyaspor arasında oynanan maçta verdiği kararlarla eleştirilen Tolga Özkalfa hakkında açıklamalar yapan Fikret Orman, PFDK'ya sevk edildi.
 
Ayrıca Beşiktaş Kulübü yaptığı açıklama, Galatasaray ise Akhisar maçındaki çirkin tezahüratlar nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
 

Beşiktaş'ın eski yöneticisinden OLAY açıklama 

 
Beşiktaş'ta bir dönem hukuk işlerinden sorumlu yöneticilik görevini üstlenen Ahmet Akpınar gündeme yaratacak açıklamalarda bulundu. Radyospor'a konuşan Akpınar, Beşiktaş'ın şampiyon olmasını istemeyenler olduğunu söyledi.
 

"Beşiktaş'ın şampiyon olmasını istemiyorlar"

 
Çarpıcı açıklamalarda bulunan Akpınar, "Fenerbahçe'nin şampiyon olması için herkes elinden geleni yapıyor. TFF'yi Yıldırım Demirören değil Göksel Gümüşdağ yönetiyor. Beşiktaş ligde arayı açmasın diye de her şey yapılıyor. Yıldırım Demirören'in etrafındaki bazı insanlar masa başı oyunlar yapıyor. Bursaspor'a F.Bahçe maçı öncesi ceza veriliyor. Yayıncı kuruluş ile TFF yöneticileri sürekli bir arada. Beşiktaş'ın açık ara yapmaması için ayak oyunları yapıyorlar. Beşiktaş puan farkını açar ve şampiyon olursa Digitürk kutu satamayacak çünkü. Bu yüzden at başı gitmesini istiyorlar" ifadelerini kullandı.
 
Türkiye'deki birçok yıldız futbolcunun olduğu gibi, Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Gökhan Töre ile Fenerbahçe'nin yıldızı Gökhan Gönül'ün de menajeri olan Ahmet Bulut, TivibuSpor'da iki oyuncusu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
 
Mario Gomez'in Beşiktaş'a olan transferinde de önemli rol oynayan Bulut, Alman golcünün durumunun ise sezon sonunda, UERO 2016 öncesinde belli olacağını söyledi.
 

Gökhan Töre Avrupa'ya gidecek mi?

 
Gökhan Töre için geçtiğimiz sezon sonu Atletico Madrid'den teklif olduğunu açıklayan Ahmet Bulut "Gökhan'ı Beşiktaş'a ben getirdim. Geçtiğimiz yaz Atletico Madrid'den gelen resmi teklifi Beşiktaş'a sundum ama Beşiktaş rakamı beğenmedi. Zaten Gökhan'ın bir yıl daha kalmasını istiyorlardı. Seneye Gökhan kalır mı, kalmaz mı bilemiyorum ama Gökhan Avrupa'ya gitmek istiyorsa, seneye o adımı yapması lazım artık. Çok büyük potansiyeli var. Nereyi ister inanın bilmiyorum. Gökhan da kafasını kullanırsa Arda'nın yolundan gidebilir" dedi.
 

Mario Gomez Beşiktaş'ta kalacak mı?

 
Başarılı menajer, Beşiktaş'ın sezon başında Fiorentina'dan satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladığı Mario Gomez ile ilgili ise şöyle konuştu: "Şu andaki şartlara göre Mario Gomez burada kalacak gibi görünüyor. Mukavelede bir madde var. Euro 2016 öncesinde kalıp kalmayacağı belli olacak. Mario 'Ben burada kalıyorum' dediği zaman kalır. Devam ederse, aynı mukavele devam edecek." dedi. 
 

Şenol Güneş'in Konyaspor maçı sonrası hakem hakkındaki konuşmalarına eleştiri

 
Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ın Torku Konyaspor'a 2-1 kaybettiği maçın ardından Şenol Güneş'in hakemle ilgili "Beceremiyorsanız bu işi yapmayın" sözlerine eleştiri geldi. 
 
Gazeteci Gürcan Bilgiç, A Spor'da yaptığı yorumda Şenol Güneş'in Konyaspor maçı sonrası hakemle ilgili söylediklerini kendisine yakıştıramadığını ifade ederken şunları söyledi: "Şenol Güneş mazaretlerin arkasına sığınmamalı. Beşiktaş 65'e kadar tek kale oynadığı maçı kaybediyorsa Şenol hoca hatayı başka yerde aramalı. Kırmızı kart'tan önce ofsayt ve Cenk'in penaltı pozisyonları söyleniyor. Hep bıçak sartı. Tekrar tekrar izledik. Ona bakarsanız 2-1'den sonra Konyaspor'un penaltısı verilmedi. Sosa'yı daha fazla tekme yememesi için oyundan çıkardığını söylüyor Şenol Güneş. O zaman oyuncuna da rakiple fazla didişmemesini söyle. Bunlar Beşiktaş'ı geriye götürür. Şenol Güneş mazaretlere sığınmamalı"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!