comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Son dakika Beşiktaş haberleri - Bugünkü Beşiktaş gelişmeleri (10 Şubat 2016 Çarşamba)

10 Şubat 2016, Çarşamba 17:20
Son dakika Beşiktaş haberleri - Bugünkü Beşiktaş gelişmeleri (10 Şubat 2016 Çarşamba)

Basında çıkan Beşiktaş haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - FutbolArena, bugün Beşiktaş ile çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledi. İşte 10 Şubat 2016 Çarşamba gününde basında çıkan Beşiktaş haberleri

10 Şubat Çarşamba Beşiktaş Haberleri


Gökhan Gönül, Beşiktaş'a mı gidiyor?


Fenerbahçe 
ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Gökhan Gönül için Beşiktaş'ın devrede olduğu ve oyuncuya haber yolladığı iddia edildi.
10 yıldır Fenerbahçe forması giyen ve milli takımın değişmez ismi olan Gökhan Gönül hakkında çıkan haberler için menajeri Ahmet Bulut konuştu. 
 
Ahmet Bulut "Haberler doğru değil. Böyle bir temas olmadı. Gökhan'ın Fenerbahçe'den ayrılma gibi düşüncesi yok" dedi.

 

Ersan Gülüm, Çin'e gitti


Beşiktaş
'tan 7 milyon Euro bonservis bedeliyle Çin'e transfer olan Ersan Gülüm yeni takımına katılmak üzere Çin'e gitti. Havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ersan Gülüm, ileride hoca olarak Beşiktaş'a dönmek istediğini söyledi.

Hebei China Fortune takımıyla anlaşan Ersan Gülüm, "Yeni bir maceraya başlıyorum. Beşiktaş'ta çok güzel günlerim geçti. Eşimle birlikte gidiyorum. Hem mutlu hem üzgünüm. Benim transferim olmadan önce Rhodolfo sakatlansaydı son kararı yönetim verirdi. Taraftarlar Rhodolfo'ya destek olacaktır. Beşiktaş taraftarına teşekkür ediyorum. Herkesle güzel vedalaştım. İnşallah bir gün hoca olarak geri dönerim. Gittiğim takım iyi transferler yaptı. Hedefleri ilk 3 içerisinde yer almak. İnşallah bunu başarırız" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!