comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Son dakika Beşiktaş haberleri - Bugünkü Beşiktaş gelişmeleri (09 Şubat 2016 Salı)

09 Şubat 2016, Salı 17:14
Son dakika Beşiktaş haberleri - Bugünkü Beşiktaş gelişmeleri (09 Şubat 2016 Salı)

Basında çıkan Beşiktaş haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - FutbolArena, bugün Beşiktaş ile çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledi. İşte 9 Şubat 2016 Salı gününde basında çıkan Beşiktaş haberleri

9 Şubat Salı Beşiktaş Haberleri


Fikret Orman, Ersan Gülüm'ü göndermek istemedi mi?


Beşiktaş'ta Süper Lig'in 20. haftasında Gaziantepspor ile oynanan karşılaşmada sakatlanan ve sezonu kapatn Luiz Rhodolfo moralleri bozdu. Bu sakatlık sonrası Fikret Orman'ın Ersan Gülüm transferinden vazgeçmeyi düşündüğü fakat hukuki engellere takıldığı ifade edildi.
Sabah'ın haberine göre; Rhodolfo'nun durumunu maç çıkışı arabasına binerken öğrenen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Mecidiyeköy'deki evine giderken, şampiyonluk ile ilgili hesapları göz önünden geçirdi. Ersan Gülüm hala federasyonda Beşiktaş üzerinde gözüküyordu ve lisansı iptal edilmemişti. Çünkü Çin'de tatil olduğu için Beşiktaş'a ödenecek bonservis bedeli yatırılmamış, ödemenin Salı-Çarşamba günü yapılacağı ifade edilmişti. 

BU İŞTEN CAYABİLİR MİYİZ?

Başkan Orman'ın aklına bir an 'Bu işten cayabilir miyiz? Ersan'ı takımda tutabilir miyiz?' düşüncesi geldi. Başkana göre; şampiyonluk hedefi, 7 milyon Euro'dan daha önemliydi. Kulübün avukatına ve futbolcunun transferinden sorumlu yöneticilerine bu fikrini açtı. Ancak beklediği ışığı alamadı. Çünkü hem avukat hem de futbolcunun tarafı, "Anlaşmalar yapıldı. Bu saatten sonra dönüş olmaz. UEFA ve FIFA nezdinde de sıkıntı doğurur. Ersan'ı artık geri çeviremeyiz" cevabını verdi. Ve Orman'ın Ersan'ı tutma planı başlamadan bitti.

Vodafone Arena'da son durum 


Beşiktaş camiasının heyecanla beklediği Vodafone Arena'da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Siyah beyazlı yönetimin Mart ayında açmayı planladığı statta çatının membran ile kaplanma işlemine başlandı.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaşlıların açılışını sabırsızlıkla beklediği Vodafone Arena'nın çatısının membran kaplaması çalışmalarına başlandı.
 
Kaplamanın yaklaşık 40 günde tamamlanması bekleniyor. Vinçler dışarı çıkarıldıktan sonra zeminde çimlendirme çalışmalarına da başlanacak. Stadyumda koltukların montajı da tüm hızıyla sürüyor.

Mario Gomez'den şampiyonluk açıklaması


Süper Lig'de oynanan Gaziantepspor maçında attığı gollerle 15. golünü atan ve gol krallığında zirveye yerleşen Mario Gomez, takımın son durumu ve şampiyonluk ile ilgili yorumlarda bulundu.

"Şenol Güneş, Jupp Heynckes gibi"

Fanatik Gazetesi'ne konuşan Alman golcü, Bayern Münih'teki günlerine göndermede bulundu. Gomez, “Jupp Heynckes ile Bayern Münih'te önemli başarılar yaşamıştım. Şu anda onları tekrar yaşıyor gibiyim. Şenol Güneş'in çalışma disiplini, bizlere yaklaşımı Heynckes ile aynı. Şampiyonluk için hepimiz inanmış durumdayız. Çok iyi bir ekibiz ve sadece çalışmaya, mücadele etmeye dayalı bir oyun yapımız var” ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş, Türkiye'nin Bayern'i"

Alman süperstar, Siyah- Beyazlılar'ı eski takımı Bayern Münih'e benzeterek, “Beşiktaş, Türkiye'nin Bayern'i desek yanlış olmaz. Takım içinde değişiklik olsa da sistem bir saat gibi işliyor. Bu da bizi şampiyonluğa ulaştıracak. Her maça final gibi çıkıyoruz. Bu yarışın sonunu başarılı bir şekilde getireceğiz. Kupa kaldırmayı çok özledim. Umarım önce lig, ardından da Türkiye Kupası'nda zafere ulaşırız. Sonraki hedefim de EURO 2016'da kupayı havaya kaldırmak” diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!