comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Fikret Orman, Ersan Gülüm'ü göndermek istemedi mi? - Beşiktaş Haberleri

09 Şubat 2016, Salı 10:13
Fikret Orman, Ersan Gülüm'ü göndermek istemedi mi? - Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş'ta Rhodolfo'nun sakatlığı sonrası Fikret Orman'ın Ersan Gülüm'ü göndermekten vazgeçtiği ancak başarılı olamadığı öne sürüldü.

FutbolArena - Beşiktaş'ta Süper Lig'in 20. haftasında Gaziantepspor ile oynanan karşılaşmada sakatlanan ve sezonu kapatn Luiz Rhodolfo moralleri bozdu. Bu sakatlık sonrası Fikret Orman'ın Ersan Gülüm transferinden vazgeçmeyi düşündüğü fakat hukuki engellere takıldığı ifade edildi.

Beşiktaş, Ersan Gülüm'ü bırakmak istemedi mi?


Sabah'ın haberine göre; Rhodolfo'nun durumunu maç çıkışı arabasına binerken öğrenen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Mecidiyeköy'deki evine giderken, şampiyonluk ile ilgili hesapları göz önünden geçirdi. Ersan Gülüm hala federasyonda Beşiktaş üzerinde gözüküyordu ve lisansı iptal edilmemişti. Çünkü Çin'de tatil olduğu için Beşiktaş'a ödenecek bonservis bedeli yatırılmamış, ödemenin Salı-Çarşamba günü yapılacağı ifade edilmişti.
BU İŞTEN CAYABİLİR MİYİZ?

Başkan Orman'ın aklına bir an 'Bu işten cayabilir miyiz? Ersan'ı takımda tutabilir miyiz?' düşüncesi geldi. Başkana göre; şampiyonluk hedefi, 7 milyon Euro'dan daha önemliydi. Kulübün avukatına ve futbolcunun transferinden sorumlu yöneticilerine bu fikrini açtı. Ancak beklediği ışığı alamadı. Çünkü hem avukat hem de futbolcunun tarafı, "Anlaşmalar yapıldı. Bu saatten sonra dönüş olmaz. UEFA ve FIFA nezdinde de sıkıntı doğurur. Ersan'ı artık geri çeviremeyiz" cevabını verdi. Ve Orman'ın Ersan'ı tutma planı başlamadan bitti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!