comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Son dakika Beşiktaş haberleri - Bugünkü Beşiktaş gelişmeleri (7 Şubat 2016 Pazar)

07 Şubat 2016, Pazar 17:00
Son dakika Beşiktaş haberleri - Bugünkü Beşiktaş gelişmeleri (7 Şubat 2016 Pazar)

Basında çıkan Beşiktaş haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - FutbolArena, bugün Beşiktaş ile çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledi. İşte 7 Şubat 2016 Pazar gününde basında çıkan Beşiktaş haberleri

7 Şubat Pazar Beşiktaş Haberleri


Beşiktaş'ta Ersan Gülüm'ün yerine kim oynayacak?


Ara transfer döneminin flaş takımı Beşiktaş'taErsan Gülüm'ün Çin'e satılmasıyla defans tartışması başladı.
Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre Ersan Gülüm'ün eksikliğini hissedip hissetmeyeceği merak konusu olan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, taraftarları sakinleştirecek açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş, Ersan Gülüm konusunda yaptığı açıklamalarda "Ersan Gülüm'ün gitmesini istemedim ama hem kulübün hem de oyuncunun çıkarlarını göz önünde bulundurmamız lazımdı. Marcelo ve Delgado hazır. Ersan'ın yerini doldurmakta zorlanmayacağız, taraftarlarımız rahat olsun. Gaziantepspor karşısında kendilerini gösterecekler." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın gençleri Eyüpspor'u 14-0 yendi


U14 Akademi Ligi'nde Beşiktaş, Eyüpspor'u 14-0 mağlup etti. Hakkı Yeten Futbol Altyapı Tesisleri'nde oynanan maçın ilk yarısını 7-0 önde tamamlayan Beşiktaş'ın gençleri, ikinci yarıda da 7 gol buldu ve sahadan 14-0 galip ayrıldı.

Beşiktaş'ın gollerini Adilet, Baki (2), Berke (3), Ertuğrul, Batuhan, Ahmet (3), Eyüp, Halil ve Kerem kaydetti.

Beşiktaş'ın sakatlık kabusu Galatasaray'a geçti


Galatasaray'da kabus gibi devam eden sezona bir de sakatlıklar eklendi. Sarı-kırmızılı kulüp geçtiğimiz 3 sezonda Beşiktaş'ın yaşadığı ve çözdüğü adale sakatlıkları sorununu yaşıyor.

Bu sezon başı itibariyle başlayan ve Mustafa Denizli döneminde de devam eden adale sakatlıkları nedeniyle Galatasaray; Carole, Chedjuo, Denayer, Burak Yılmaz, Podolski, Hakan Balta, Selçuk İnan, Sneijder, Semih Kaya ve son olarak Konyaspor maçında Sinan Gümüş adalesinden sakatlandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!