comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Son dakika Beşiktaş haberleri - Bugünkü Beşiktaş gelişmeleri (6 Şubat 2016 Cumartesi)

06 Şubat 2016, Cumartesi 17:21
Son dakika Beşiktaş haberleri - Bugünkü Beşiktaş gelişmeleri (6 Şubat 2016 Cumartesi)

Basında çıkan Beşiktaş haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - FutbolArena, bugün Beşiktaş ile çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledi. İşte 6 Şubat 2016 Cumartesi gününde basında çıkan Beşiktaş haberleri

6 Şubat Cumartesi Beşiktaş Haberleri


Vodafone Arena'da çalışan Miray Çınar'dan OLAY paylaşım

 


Vodafone Arena'da içmimar olarak görev alan Miray Çınar, sosyal medya hesabından stadın bir fotoğrafını paylaştı. Yaptığı paylaşımın altına gelen "Bitmiyor değil mi?" tarzında yorumlara "Beter olsunlar" diye yanıt veren Miray Çınar, Beşiktaşlıları adeta çıldırttı. 
Miray Çınar kovuldu mu? Miray Çınar kimdir?

Siyah beyazlıların heyecanla beklediği Vodafone Arena'da içmimar olarak çalışan Miray Çınar'ın yaptığı paylaşım sonrası işine son verildiği açıklandı. Beşiktaş İletişim Sorumlusu Rıdvan Akar, "Sevgili Beşiktaşlılar, Miray Çınar kovulmuştur. Artık stadımıza giremeyecektir" dedi.
 
Taşeron firma özür diledi
 
Miray Çınar'ı işe alan firma da yaptığı açıklamada, "Şirketimizle kurumsal bağı bulunmayan stajyerimizin sosyal medya hesabında yapmış olduğu çirkin paylaşımdan dolayı son derece üzgünüz. Şirketimizle olan stajyerlik sözleşmesi akşam 22:00 itibariyle fesih edilmiştir. Türkiye'nin en büyük ve güzide kulübü Beşiktaş JK'dan ve saygıdeğer taraftarından özür dileriz" dedi.

Beşiktaş maçı öncesi Gaziantepspor'a şok

 

Gaziantepspor'da geçtiğimiz hafta Galatasaray maçında takım arkadaşı Marçal'la çıktığı hava topunda burnuna darbe alarak burnunda kırık oluşan Elyasa Süme'nin oynamayacağı bildirildi ve oyuncu kamp kadrosuna alınmadı. 
 
Elyasa Süme, Beşiktaş maçında oynayacak mı?
 
Elyasa Süme hafta içi takımıyla antrenmanlara katılmış ve doktorların ameliyat ol önerisine sıcak bakmadığını söylemişti. Fedakarlık yapmak isteyen Elyasa için özel bir maske hazırlanmıştı ancak tecrübeli stoperin Beşiktaş maçında oynamasının riskli olduğu açıklandı. 
 
SAVUNMADA KRİZ YAŞANIYOR
 
Gaziantepspor, Beşiktaş maçı öncesinde savunmada büyük bir sorun yaşıyor. Kırmızı-siyahlılarda Elyasa Süme'nin yanı sıra, bir başka defans oyuncusu Arokoyo'da sakatlığından dolayı İstanbul'a götürülmedi. Gaziantepspor hatırlanıldığı üzere geçtiğimiz haftalarda da başarılı stoperi Vranjes'le yollarını ayırmıştı. 
 
KİM OYNAYACAK?
 
Kırmızı-siyahlıların Beşiktaş karşısında ise savunma bölgesinde kimin forma giyeceği henüz netlik kazanmazken teknik direktör Mutlu Topçu'nun iki yeni transferi yan yana sahaya sürebileceği öğrenildi. Transfer döneminde Fenerbahçe'den kiralanan Hakan Çinemre ve Bolton Wanderers'tan kadroya katılan Prince Desire'nin Beşiktaş'a karşı ilk 11'de görev yapması bekleniyor. Mutlu Topçu'nun bu isimlere alternatif olarak da ön liberoda görev yapan Erdem Şen'i de kullanabileceği öğrenildi.
 
Gaziantepspor'un Beşiktaş kadrosu
 
Gaziantepspor'un Beşiktaş maçı kamp kadrosunda şu futbolcular bulunuyor: 
 
"Karcekmarskas, Alperen Uysal, Barış Yardımcı, Hakan Cinemre, Prince Desire, Marçal, Abdülkadir Kayalı, Erdem Şen, Koray Arslan, Orkan Çınar, Hürriyet Güçer, Anton Putsila, Abuda John Chiubike, Habib Habibou, Daniel Larsson, İlhan Parlak."

Beşiktaş Divan Kurulu eski üyesi Erdoğan Nasır vefat etti


Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Erdoğan Nasır vefat etti. Siyah beyazlı kulüp resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı.
 
Beşiktaş'ın Erdoğan Nasır açıklaması
 
Divan Kurulu ve Yönetim Kurulu eski üyelerimizden Erdoğan Nasır'ın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
 
Erdoğan Nasır'ın cenazesi, yarın(7 Şubat) Fatih Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa veriecektir. 
 
Merhum Erdoğan Nasır'a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!