comScore

Beşiktaş Beşiktaş

İşte Marcelo Guedes'in ilk sözleri

01 Şubat 2016, Pazartesi 21:51
İşte Marcelo Guedes'in ilk sözleri

BJK TV'nin canlı yayınına katılan Beşiktaş'ın yeni stoperi Marcelo Guedes, özel açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Transfer Haberleri - Ara transfer döneminin flaş ekibi Beşiktaş, Hannover'den Marcelo Guedes'i kiraladığını resmen açıklarken, Milosevic'i de Hannover'e kiralık yolladı.

BJK TV'nin canlı yayınına katılan Beşiktaş'ın yeni stoperi Marcelo Guedes, özel açıklamalarda bulundu.

İşte Marcelo Guedes'in açıklamaları


"Beşiktaş'ta olmaktan çok mutluyum. Güzel karşılandım, herkese teşekkür ederim. Transferim çok ani oldu. Maçtan eve döndüğümde menajerim teklif geldiğini açıkladı ben de kabul ettim. Büyük bir kulüpten teklif gelince karar vermek kolaylaşıyor. Beşiktaş'a zaten ilgim vardı. Havaalanındaki karşılama ve sosyal medyadaki ilgi mükemmel. Onlar için hep paylaşım yapacağım. "

Marcelo Guedes 'Atiba ve Hugo Almeida'dan bilgi aldım'


"Atiba'yı daha önceden tanıyordum. Çok profesyonel bir oyuncudur. Bana çok güzel bilgiler verdi. Hugo Almeida ile de konuştum, o da güzel şeyler anlattı. Birkaç dil biliyorum. Türkçe'yi en kısa zamanda öğreneceğim." 

Geriden oyun kurmayı severim. Hava toplarında agresifimdir. Ama bir defans oyuncusunun asıl yapması gereken arka hattı toplamaktır. Bu konuya odaklanırım. Taraftarımıza her koşulda bu formayı terletmek ve hakkını vermek için çalışacağımın sözünü veriyorum. Türkiye Ligi zor bir lig ama ben rekabete her zaman hazırıö

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!